"Saša Stojanović"
"Saša Stojanović"

Milijaš za MOZZART: Stojanović je majstor fudbala, bio je za sve nas klasa u mlađim danima!

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.01.15. | 15:42

Bivši kapiten Crvene zvezde veruje da će upravo njegov ispisnik iz omladinskih dana obeležiti prolećni deo sezone

Saša StojanovićDobar deo navijača Crvene zvezde vodi forumaške rasprave o tome kako će se na srpske uslove privići nigerijski napadač Gbolahan Salami... Ima i oni koji su egzaltirani zbog povratka Aleksandra Lukovića na crveno-belu stranu Topčiderskog brda. Ipak, bivši kapiten kluba Nenad Milijaš je ubeđen da će tokom prolećne sezone Delije do stanja ekstaze da dovodi nekadašnji vezista niškog Radničkog Saša Stojanović.

Milijaš i Stojanović su ispisnici, delili su svlačionicu u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije i Crne Gore, sve dok popularni Caki kao vunderkind iz Pasi poljane nije otišao u PSV iz Ajndhovena... Aktuelni prvotimac turske Manise u razgovoru za MOZZART Sport tvrdi da se u Ljutice Bogdana više niko neće sećati njega ukoliko Stojanović demonstrira bar deo raskošnog repertoara.
"Dugo poznajem Cakija Stojanovića. Isto smo godište, ali smo igrali za stariju generaciju (igrači rođeni 1982. godine) u brojnim reprezentativnim selekcijama. On je bio važan šraf ekipe koju su, između ostalih, činili Jovan Damjanović i Danko Lazović. Važio je, možda, za najtalentovanijeg igrača u Srbiji. Majstor je, a o njegovim kvalitetima najbolje govori podatak da ga je uzeo PSV kada je imao 17 godina. Imao je problema sa povredama, pa se nije, da tako kažem, potvrdio u Holandiji... Kasnije je kvalitet pokazao i u Radničkom iz Niša, bio je najvažniji igrač tima", kaže za naš portal Nenad Milijaš.

Izabrane vesti

Bombarder iz Zemuna poručuje da ne želi da stvara dodatni pritisak Stojanoviću.
"Mnogo puta sam rekao da je Zvezda nešto sasvim drugo. Dešavalo se da fudbaler igra na vrhunskom nivou u drugoj sredini, ali kad dođe u Ljutice Bogdana stvari ne krenu želeljnim tokom. Međutim, stvarno verujem da Stojanović iskustvom i kvalitetom može da doprinese uspesima tima. Isto važi i za Lukovića i Anđelkovića koji imaju ogromno iskustvo", jasan je Milijaš.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićNenad MilijašFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara