""
""

Milik - Kaljehon - Mertens šou! Uzalud Susova lepotica, Milan nema odbranu za Napulj (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.08.16. | 22:52

Napolitanci slavili u zanimljivom meču sa šest golova i dva crvena kartona za goste

Napoli se iskupio za fijasko u Peskari, Milan nije imao sreće kao protiv Torina. Prva pobeda Napolitanaca  i prvi poraz Rosonera u novoj sezoni Serije A posle interesantnog međusobnog okršaja na San Paolu. Na kraju, ipak zasluženih 4:2 za Napoli, ali Milan daje znake život pod Montelom.

Izabrane vesti

Najveće pojačanje Napolitanaca Arakdijuš Milik je počeo da kupuje ljubav podno Vezuva. U prvom meču pred vatrenim Napolitancima je strpao dva komada Milanu u prvom poluvremenu i izgledalo je da Sraijev tim laganim korakom ide ka pobedi.

Poljak koji izrasta u jednog od najboljih napadača Evrope je načeo Rosonere u 18. minutu pošto je spakovao otpadak u mrežu. Prethodno je neuhvatljivi Mertens pogodio stativu. U 33. minutu je duplirao prednost. Iako jedan od najopasnijih igrača u skoku, Rosoneri su ga lagano pustili da skoči posle kornera Kaljehona i glavom zakuca loptu u mrežu Donarume. Zasluženo vođstvo Napolija koji je dominirao u prvom poluvremenu, Milan nije pokazao skoro ništa u prvih 45 minuta...

Ali zato jeste šokirao Napulj u drugom delu igre. Nijang i Suso su golovima odgovorili treneru Monteli na poverenje koje im je ukazao. Nijang je neočekivano lako prošao kroz Napolijevu odbranu u 51. minutu i matirao Reinu, a samo četiri minuta kasnije je Suso postigao fantastičan gol udarcem sa 20 metara i Napolitnaci nisu mogli da veruju šta se dešava.

Ipak, Milan nema kapacitet u odbrani da bi zadržao vođstvo protiv ekipe kakva je Napoli. Samo minut po ulasku sa klupe, Zjelinski je fenomenalno povukao kontru, Mertens još jednom odlično šutirao, a novi otpadak je Kajlehon pretvorio u gol. Milan nije uspeo da se po drugi put vrati u meč.

Pogtovo kada je Juraj Kucka bespotrebno zaradio isključenje, mada je sudija prenaglio u toj odluci. Stvari su postale još gore za Rosonere u 87. minutu. Nijang je napravio neverovatnu glupost i takođe morao ranije na tuširanje. Brojčanu nadmoć Napolitanci su na kraju krunisali i četvtim golom. Kaljehon je bio strelac sa bele tačke pošto je prethodno Romanjoli rukom sprečio loptu da uđe u gol. 

SERIJA A - 2. kolo

Subota:
Lacio - Juventus 0:1 (0:0)
/Kedira 66/

Napoli - Milan 4:2 (2:0)
/Milik 18, 33, Kaljehon 74, 90+3 penal - Nijang 51, Suso 55/

Nedelja:
18.00: Inter - Palermo
20.45: Kaljari - Roma
20.45: Krotone - Đenova
20.45: Fiorentina - Kjevo
20.45: Sampdorija - Atalanta
20.45: Sasuolo - Peskara
20.45: Torino - Bolonja
20.45: Udineze - Empoli 

(FOTO: Action images)


tagovi

SusoSerija ANapoliMilanMbaje NijangItalijaHoze KaljehonEvropaDris MertensArkadijuš Milik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara