""
""

Milinković: Fabrisio iskoristio šansu, samo neka nastavi kao protiv AZ Alkmara

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.15. | 13:01

Kamerunac Oumaru neizvestan za Partizanov duel sa niškim Radničkim

Lakše se diše u Humskoj 1. Pobeda na početku grupne faze Lige Evrope nad AZ Alkmarom vratila je osmehe na lica svima u Partizanu, a za nastavak dobrog raspoloženja na crno-beloj strani Topčiderskog brda potrebni su vezani trijumfi u prvenstvu. A aktuelni šampion je u naredna dva meča domaćin, pa bi sa eventualnih šest bodova iz susreta sa Radničkim iz Niša (nedelja, 19 časova, TV Arenasport 3) i Radom (sreda) zaostatak za Crvenom zvezdom bio podnošljivih pet. Umesto sadašnjih 11 koraka.
Utakmici pristupamo sa velikom ozbiljnošću, kao i svakoj narednoj. Duel protiv AZ Alkmara je podigao moral ekipe i ujedno vratio igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio šansu. Na njemu je da nastavi da sa dobrim i kvalitetnim igrama, kao u četvrtak“, poručuje Zoran Milinković.

Sve kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Partizan - Radnički Niš

Izabrane vesti

Šef struke Partizana je u nedoumici da li da za susret desetog kola Superlige uvrsti kamerunskog napadača Abubakara Oumarua, koji je golovima protiv Holanđana zavredeo epitet najboljeg igrača prvog kola grupne faze Lige Evrope. Prirodno, UEFA ga je zbog toga uvestila i u idealan tim premijerne runde ovog takmičenja.
Osim Abubakara, koji ima lakšu povredu ramena, svi ostali igrači su  zdravi i spremni za utakmicu. Videćemo po dogovoru sa medicinskom službom da li će Kamerunac biti spreman za nedelju ili će se odmarati“.

Partizan za sad ima savršen učinak na domaćem terenu ove sezone, pošto je slavio u svih osam utakmica, što u Evropi, što u prvenstvu.
Ekipu Radničkog karakteriše izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih rača. Napravile su Nišlije dobar start i biće nam ozbiljan takmac“, dodao je Milinković.

Ulaznice za utakmicu Partizan - Radnički Niš mogu se kuputi na blagajnama stadiona u Humskoj u nedelju od deset časova, po ceni od 200 za južnu, a 400 dan zapadnu i istočnu tribinu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaFK PartizanFabrisio Silva Dornelas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara