"Marko Milinković "
"Marko Milinković "

Milinković: Ne odustajemo od titule u Slovačkoj

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 14:34

“Imamo bolji raspored, susret sa vodećim Trenčinom kod kuće”, kaže kapiten Slovana

Marko Milinković Kapiten i najbolji igrač Slovana iz Bratislave Marko Milinković za MOZZART Sport podvlači da, uprkos trenutnom zaostatku od devet bodova, ništa još nije gotovo u slovačkom šampionatu, te da će njegova ekipa učiniti sve da nadoknadi minus za vodećim Trenčinom.
Slovan ima utakmicu manje, a trenutno imamo devet bodova minusa u odnosu na lidera“, kaže za naš portal Milinković koji se nalazi u karantinu pred večerašnji duel.
“Igramo sa Skalicom, na našem stadionu i očekujem pobedu. Gosti se bore za opstanak i poslednji su na tabeli“.

Šta preporučuješ našim čitaocima i kladiocima da odigraju na vaš meč?
Nama igra samo pobeda, e sad, da li će biti minimalna ili sa puno golova, nama je svejedno. Na poslednjem meču dali smo čak četiri gola, zašto da se goleada ne nastavi“.

Izabrane vesti

Da li vam je osvajanje titule imperativ?
Jeste, mi imamo dobar raspored, čak na svom stadionu dočekujemo Trenčin, pa i u derbiju očekujem pobedu i tri boda. Oni imaju teži rapored i očekujem da ih sustignemo i osvojimo titulu. Još 15 bodova je u opticaju. Ipak, u ovom momentu nam je prioritet Kup i finalna utakmica koju takođe igramo sa trenutnim liderom lige“.

Možda ste ranije mogli da rešite pitanje prvaka Slovačke?
Dozvolili smo da izgubimo neke bodove koje nismo smeli, njihovo prvo mesto je  više zbog naših slabijih igara“.

Kod vas je bilo nekih problema sa povredom?
Malo sam pauzirao, ali sad je sve u redu, igraću večeras. Trudim se da kao kapiten dam primer ostalim igračima i da budem jedan od boljih na terenu i van njega“.

Reprezentacija Srbije, da li razmišljate o nekom pozivu?
Iskreno ne, čitam da nije neko raspoloženje u reprezentaciji i možda još nije trenutak. Ko još razmišlja o Marku Milinkoviću iz Slovana?“

A možda neki novi ugovor, promena sredine?
Tu je sve otvoreno, stizale su određene ponude u klub.Moje je da igram dobro, a ostalo će se izdešavati kako treba“, zaključio je javljanje za Mozzart iz Slovačke Milinković.

Utakmica Slovan - Skalica počinje u 20 sati, a kvota na keca je 1,18, odnosno 1,30 ako se ovaj meč iskoristi kao onaj iz ponude Trostruki superpar grupa 8.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Action Images.


tagovi

Slovan BratislavaSlovačkameđunarodni fudbalMarko MilinkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara