"Miloš Vazura"
"Miloš Vazura"

Miloš Vazura: Naše obezbeđenje nas spasilo pijanih Delija

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.04.16. | 21:30

“Moram da kažem da je zakazalo obezbeđenje. Na utakmicama Partizana ovo se ne dešava“, kaže generalni direktor Partizana

Miloš VazuraGeneralni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je da su čelnici crno-belih bili napadnuti na 151. večitom derbiju i u kratkoj izjavi za MOZZART Sport opisao šta se dešavalo u centralnoj loži stadiona “Rajko Mitić“ za vreme i po završetku utakmice 31. kola Superlige.
"Moram da kažem da je zakazalo obezbeđenje i da je u pitanju loša organizacija samog događaja. U prvom poluvremenu je bilo sve u redu, ali u drugom, nije jer su nas u tom delu utakmice i po njenom završetku vređali navijači Crvene zvezde koji su se na tom mestu pojavili u vidno alkoholisanom stanju. Teži incident je izbegnut reakcijom našeg obezbeđenja koje smo poveli na stadion Crvene zvezde posle čega smo u pratnji policije nesmetano napustili stadion", prepričava Vazura.

Za kraj dodaje.
"Žao mi je što se ovo desilo i mogu da kažem da se ovo ne dešava na Partizanovim utakmicama što mogu da potvrde i rukovodioci Crvene zvezde koje smo dostojanstveno ugostili na prethodnom večitom derbiju i na koje nisu imali nikakvu zamerku".

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraFK Crvena zvezda151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara