"Nebojsa Milosevic"
"Nebojsa Milosevic"

Milošević: Ne izmišljajte, moji igrači pošteno rade (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.13. | 19:15

Trener BSK kaže da je bezobrazno govoriti da je Rad namerno prepustio bodove njegovom timu

Nebojsa Milosevic

Očigledno iznerviran čaršijskim pričama kako je Rad svesno prepustio bodove BSK-u u prethodnom kolu Super lige (1:0), Nebojša Milošević, trener ekipe iz Borče, uzvratio je kako takve pretpostavke nemaju dodirnih tačaka sa istinom.

Izabrane vesti

Svako ko je bio u subotu na našem stadionu mogao je da vidi 22 igrača kako se sjajno bore. Onda je iluzorno i bezobrazno govoriti bilo šta nefudbalski, zbog momaka koji ostavljaju poslednji atom snage na terenu. Hajde da jednom izađemo iz fudbalskog blata i pričamo o lepim detaljima. U Radu postoji mnogo mladih fudbalera koji zaslužuju podršku. Zašto ne govoriti o mlađanim Lukoviću i Damjanoviću, sjajnoj igri Perovića, našim prvotimcima Jovanoviću, Savkoviću, Ademoviću – zapitao se  Milošević.

BSK sutra gostuje Novom Pazaru, ali trener 12. plasirane ekipe na tabeli Super lige je na konferenciji za medije najmanje pričao o susretu kraj Jošanice. Više o odjecima okršaja sa Građevinarima.
„Moram da se osvrnem na komentare koji provejavaju u fudbalskoj javnosti, pre svega zbog motivisanih, posvećenih i ambicioznih momaka s kojima sarađujem od 11. januara. U cilju zaštite njihove časti i obraza, ističem kako mi smetaju mišljenja, nazovi, poznavalaca srpskog fudbala. Ponosan sam kako su momci odigrali protiv Rada, kad publika od prvog do 90. minuta gleda interesantnu i neizvesnu utakmcu znači da je bila sadržajna, kvalitetna.“

Miloševićev monolog okončan je porukom dežurnim kritičarima, koji ponekad bez razloga pokrenu priče o nameštanju.
„Kad nema negativnosti - izmišljamo ih, urušamo ugled ionako okrnjenog sprskog fudbala. Ako ima argumenata, prvi sam za to da takve pojave sankcionišemo, ali ako ih nema, nemoj da ih izmišljamo. Neću da dozvolim da se bilo šta ružno kaže o momcima koji svakodnevno pošteno i savesno rade“, zaključio je trener BSK iz Borče.

(FOTO MN Press)


tagovi

BSK BorčaEvropaNebojša MiloševićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara