""
""

Milošević vodi Rad protiv Herte (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.13. | 16:17

Građevinari zakazali deset prijateljskih utakmica, najatraktivniji je susret sa povratnikom u Bundesligu, 26. jula u Sloveniji

Rad u novu sezonu kreće i sa novim trenerom. Marko Nikolić je napustio Banjicu i prezeo šefovsko mesto u Vojvodini, dok će Građevinare u predstojećem prvenstvu predvoditi Nebojša Milošević, doskorašnji strateg BSK ioz Borče, sa kojim je dogovorena dvogodišnja saradnja.
Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo i osećaj čast i privilegije što postajem deo sistem Rada. Uključujem se u koncept koji godinama daje odlične rezultate. Postajem vođa struke kluba koji je iznedrio plejadu vrhunskih trenera i igrača, a posle 17 godina bavljenja fudbalom, dočekao sam da budem u sredini koja me u potpunosti ispunjava“, ushićen je na promociji bio Nebojša Milošević.

Nekadašnji pomoćnik u prvom timu Crvene zvezde dodao je da se ne plaši izazova, iako mu je jasno da će trenirati verovatno najmlađu ekipu u Super ligi.
Radiću sa mladim i igračima velikog potencijala, na nama je da to pretočimo u takmičarski kvalitet. Prethodni stručni štab postavio je visoke vrednosti, ostaje nam da po već utabanim stazama te kriterijume pojačamo i sami sebi podižemo standarde, kako bismo ispunili ciljeve“, dodao je Milošević, kome će u radu pomagati Bojan Šiljegović, Dragoslav Milenković i Slađan Nikolić, za rad sa golmanima biće zadužen Milan Stojković, dok je kondicioni trener Srđan Marković.

Izabrane vesti

Prozivka Rada zakazana je za 1. jul, ekipa će od 4. do 13. biti na jednoj srpskoj planini (verovatno Zlatibor), 19. se seli u staru bazu u Sloveniji (Moravske Toplice), a od deset prijateljskih utakmica možda je najatraktivnija ona ugovorena za 26. jul kad će na crtu Građevinarima povratnik u Bundesligu - Herte iz Berlina.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nebojša MiloševićRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara