"Milunović u dresu reprezentacije"
"Milunović u dresu reprezentacije"

Milunović: Napuštam klub 99 odsto! Zvezdi želim treću zvezdicu na grbu

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.16. | 15:38

"Imam ponude i iz Grčke i van Grčke", kaže bivši fudbaler crveno-belih za MOZZART Sport

Milunović u dresu reprezentacijeLuka Milunović je već neko vreme u Srbiji, bio je na proslavi titule Crvene zvezde, svojim igrama u Platanijasu privukao je pažnju na sebe pa su navodno za njega zainteresovani PAOK, kao i AEK od ranije. Naravno, tema je i Zvezda, klub u kom je Milunović stekao afirmaciju.

Luka se odazvao učešću na humanitarnom meču Asovi za decu, a tom prilikom prozborili smo koju o ponudama i šansama koje mu se ukazuju za nastavak karijere.
"Mislim da ću 99 odsto napustiti klub. Nadam se da ću sledećeg meseca već završiti nešto i razmotriti ponude. Ima ih i iz Grčke i van Grčke. Videću šta je najbolje za moju karijeru. Imam 23 godine i želim da napravim dobar korak", istakao je Milunović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Kaže, pratio je igre Zvezde u protekloj sezoni.
"Pratim Zvezdu, želeo bih ovom prilikom da im čestitam, mada sam im ja lično čestitao kada sam bio na dodeli pehara na Marakani. Zasluženo su bili ubedljivo prvi i želim im da za tri godine stave treću zvezdicu na grb, što znači 30. titulu", kaže Milunović.

A, da li postoji i teoretska šansa da im i sam pomogne u tome.
"Postoji sigurno, ali ne mogu da obećam ništa. Ne mogu da pričam ništa, nisam razgovarao sa ljudima iz kluba. Naravno da bih voleo da se to dogodi, u bilo kom momentu, ali mislim da je ralnija priča da sada odem u neki klub u inostranstvu, pa da opet za neku godinu, daće Bog, obučem Zvezdin dres", kaže Milunović.

Milunović nije krio zadovoljstvo učešćem na meču Asovi za decu na kom je skupljeno 120.000 evra za izgradnju onkološkog odeljenja na Kliničkom centru u Nišu.
"Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u ovakvoj utakmici. Drago mi je što su me pozvali i nije prvi put da učestvujem i naravno da bih se odazvao svaki sledeći put. Imao sam priliku da igram sa nekim igračima koji su završili karijere, ali su se odazvali da pomognu", istakao je Milunović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPlataniasmeđunarodni fudbalLuka MilunovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara