"Čelnici Antalije spremili dres"
"Čelnici Antalije spremili dres"

Ministar poslao avion Vlade po Samuela Etoa, Kamerunac potpisao za Antaliju!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 16:59

Turska je u šoku...

Čelnici Antalije spremili dres

Vest da bi Samuel Eto mogao da postane novi igrač Antalije bila je inicijalna kapisla za skandal koji od ponedeljka popodne potresa Tursku! Naime, ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavusoglu lično je poslao avion Vlade Turske put Milana, zajedno sa predstavnicima povratnika u elitu, kako bi završili pregovore oko dovođenja jednog od najboljih napadača Evrope u protekloj deceniji. 

Izabrane vesti

Mediji u Turskoj ostali su u šoku posle saznanja da je Vlada Turske uopšte pristala na ovakav potez i oštro osudila Čavusoglua, a ubrzo je stigao i dopis iz Antalije u kojem se ističe da je klub platio gorivo za avion:
"Zahvaljujemo se ministru spoljnih poslova, Mevlutu Čavusogluu, na svemu što je učinio kako bi pomogao klubu. Ipak, ovim putem moramo da istaknemo da je klub iz svojih sredstava platio gorivo za avion, a Vlada Turske nam je izašla u susret i obezbedila avion", stoji u saopštenju.

Inače, Čavusoglu je poznat kao veliki navijač Antalije, pošto mu je to i rodni grad. Emisari kluba brzo su postigli dogovor sa Samuelom Etoom, koji je nedavno raskinuo saradnju sa Sampdorijom, i stavio paraf na trogodišnju saradnju sa Antalijom. Bivši napadač Evertona, Čelsija, Anžija, Barselone, Intera i Majorke godišnje će zarađivati neverovatnih 4.000.000 evra!

Prema pojedinim informacijama, odluka prekaljenog kamerunskog golgetera mogla bi da ubrza posao oko dovođenja legendarnog asa, Ronaldinja

(FOTO: Via Twitter)


tagovi

TurskaSuper ligSerija ASamuel EtoSampdorijaprelazni rok 2015ItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara