"Miranda"
"Miranda"

Miranda progovorio o velikoj tajni vrhunskih defanzivaca: Bitno je pozicioniranje i predviđanje poteza napadača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.11.14. | 21:05

„Sigurno nisam nepogrešiv. Svaki štoper je sklon pravljenju grešaka, pogotovo kada igra protiv odličnih napadača“, rekao je brazilski fudbaler

MirandaBrazilac Miranda je jedan od ključnih igrača šampiona Španije Atletiko Madrida, a nije učestvovao na Svetskom prvenstvu u domovini ove godine, ipak kod novog selektora Dunge dobija šansu.

Mediji u Brazilu smatraju da je tridesetogodišnjak savršeni defanzivac, pa ni ne čudi što ga želi Mančester Junajted , ali Miranda smatra da i on ume da izneveri saigrče, kao i svi igrači iz zadnje linije.

Izabrane vesti

„Sigurno nisam nepogrešiv. Svaki defanzivac je sklon pravljenju grešaka, pogotovo kada igra protiv odličnih napadača. Kao defanzivac što jednostavnije igraš – bolje igraš. Velika tajna održavanja vrhunskog nivoa je dobro pozicioniranje i predviđanje poteza napadača u pravom trenutku“, rekao je Miranda.

Miranda je baš u prošlom kolu Primere protiv Real Sosijedada napravio veliku grešku, ali na njegovu sreću partner u odbrani mu je Dijego Godin, pa ga je Urugvajac spasao.

(FOTO: Action images)


tagovi

Atletiko MadridBrazilEvropaJužna AmerikaMirandaPrimerareprezentativni fudbalŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara