""
""

Mobilizacija kraj Morave: Dobro došli, komšije, ali Mladost mora pasti!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.07.16. | 14:17

„Očekujem maksimalnu mobilizaciju, jer samo tako možemo očekivati povoljan rezultat protiv komšija iz Lučana koji zavređuju maksimalan respekt“, rekao je Ljubiša Dmitrović, šef stručnog štaba Borca

Još jedan komšijski, i tradicionalno neugodan duel čeka Čačane već u Subotu. Računica trenera Ljubiše Dmitrovića je jasna, jer posle poraza na početku Super lige od Metalca iz Gornjeg Milanovca, na domaćem terenu ne sme da dođe do kiksa. Dmitrović zato najavljuje da komšije iz Lučana ne smeju da se tek tako prošetaju kraj Morave.
"Očekuje nas izuzetno teška i bitna utakmica jer Mladost ima jedan od najiskusnijih i najkvalitetnijih timova u ligi, predvođen odličnim trenerom. Nećemo se mnogo baviti njima, jer mislim da na našem stadionu dosta toga zavisi od nas. Nijednoj ekipi nije lako da igra protiv Borca kraj Morave i ja sam uveren da ćemo to pokazati u subotu. Poraženi smo na premijeri i svakako da predstojeći duel ima jaku rezultatsku važnost za nas. Zato očekujem da uz pomoć publike upišemo prve bodove u sezoni što bi bilo jako bitno", rekao je Dmitrović, koji je uzgred uputio poziv navijačima čačanskih Zebri da dođu i pomognu Borcu da na premijernom susretu Super lige u Čačku postignu željeni cilj. Borac želi sva tri boda, ali njih ipak nije lako upisati jer Dmitrovićevu ekipu muče i kadrovske boljke.

Izabrane vesti

U ekipi Borca sigurno neće biti Savića, dok je i nastup kapitena, Marija Maslaća pod znakom pitanja. Da podsetimo, Maslać je napustio igru u u Gornjem Milanovcu posle povrede ramena što je svakako veoma bitno za igru Čačana.
"Da, to su evidentni problemi sa kojima se suočavamo, ali ih moramo ostaviti po strani. Sve misli su usresređene na sam meč. Očekujem da igrači koji izađu na teren daju sve od sebe kako bi nadomestili izostanak povređenih igrača. Pitanje je koliko Kostić i Bogdanović koji poseduju neophodan kvalitet i iskustvo mogu da pomognu u ovom trenutku. Očekujem maksimalnu mobilizaciju, jer samo tako možemo očekivati povoljan rezultat protiv komšija iz Lučana koji zavređuju maksimalan respekt", zaključio je Dmitrović.

Utakmica između Borca i Mladosti iz Lučana igra se u subotu od 20 časova na Gradskom stadionu u Čačku.

Piše: Miloš Milić;
Foto: Star Sport


tagovi

Zoran Kostić PirgoSuperligaSrbijaMladost LučaniMario MaslaćLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara