""
""

Mogu li Čačani da izvuku crveno - belu kartu iz crno - belog špila?

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.02.17. | 11:51

Borac u Beograd putuje da se nadigrava bez namere da položi oružje

Postoji li tim Superlige koji ne strahuje od ofanzivne igre i dva špica u napadu beogradskog Partizana? Svakako ne, ali u Čačku danas ni ne razmišljaju o subotnjoj misiji u Beogradu kao o utakmici u kojoj iz crno - belog špila ne bi mogla da se izvuče i po neka crveno - bela karta...

Izabrane vesti

Mladen Dodić, šef struke Borca iz Čačka zbog toga sasvim realno pristupa teškom gostovanju. Ukratko, Zebre moraju da gase fenjeraški plamen. Trener Borca zbog toga ne meri šanse svoje ekipe kroz veličinu ekipe kojoj ide na noge, već prema dugoročnom zadatku koji je pred njegovim pulenima.
„Situacija na tabeli je takva kakva jeste, a mi smo to što smo... Realno smo bolji od pozicije na tabeli. Siguran sam da je Partizan nominalno favorit, kao što znam da je naša obaveza da damo svoj maksimum. Zato apostrofiram da ćemo bez obzira na sve igrati na pozitivan rezultat. Nama je svaka utakmica bitna, a motivacija je sama po sebi neosporna“, kaže za MOZZART Sport, Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca iz Čačka i dodaje da je situacija u redovima njegove ekipe trenutno jedino važna za stručni štab sa Gradskog stadiona kraj Morave.

„Stekli smo dosta iskustva, uvežbavali tehničko - taktičke elemente igre igre na pripremama, i to je dalo rezultate i na prvoj prolećnjoj premijeri. Subota nije daleko, pa ostaje još da vidimo ko će sve ući u startnu postavu. Tu pre svega mislim na Delića i Sretenovića, a tu su i novajlije Nemanja Jančić i Nemanja Krstić“, kaže Dodić apostrofirajući veliko poštovanje prema igračima Partizana.

„Njihov kvalitet je neosporan. To što Partizan igra bez Uroš Đurđevića i Luiza Evertona za nas nije od presudnog značaja. Ključ pozitivnog rezultata je u motivaciji! Realno, fudbalerima i ne treba veći motiv od Partizana za nadigravanje“, zaključio je Mladen Dodić za MOZZART Sport.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakMladen DodićNemanja KrstićFK PartizanSreten SretenovićSuperligaUroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara