"Artjoms Rudnevs"
"Artjoms Rudnevs"

Momčina, nema šta: Rudnevsa pretukla rođena žena!?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.15. | 08:50

Letonac hospitalizovan nakon ulične svađe sa suprugom Santom, koja mu je, navodno, odgrizla i deo jezika u tuči

Artjoms Rudnevs

Letonac Artjoms Rudnevs ne uživa ove sezone u dresu Hamburga.

Izabrane vesti

Trener Bruno Labadija izbacio ga je iz prvog tima na početku sezone, a serija malera koji su ga zadesili odvela ga je u bolnicu. Tamo je, naime, završio nakon svađe sa rođenom ženom i tuče u kojoj ga je ona pretukla!?

Lokalni list Hamurger Morgenpost donosi neverovatnu informaciju da je Rudnevs u utorak uveče hospitalizovan jer ga je supruga Santa prebila na ulici, nakon svađe i rasprtave na letonskom jeziku. Ovaj list prenosi i nezvaničnu informaciju da mu je prilikom sukoba supruga odgrizla deo jezika, mada za sada nema potvrde incidenta. 

Izvori iz kluba navode da je napadač Hamburga dobio toliko jake batine da je obilno krvario i da u bolnici nisu mogli da poveruju da neko može da bude tako pretučen.

I dok je Rudnevs hospitalizovan pod lažnim imenom, nakon što je policija obaveštena o incidentu, fudbaler i supruga su uhapšeni i odvedeni na ispitivanje, a videćemo hoće li biti podneta optužnica protiv njih za remećenje javnog reda i mira.   

Zanimljivo, Rudnevs je letos želeo da napusti Hamburger nakon što su ga trener Labadija i sportski direktor Knebel obavestili da im više nije potreban, ali je Letonac odbio nekoliko primamljivih ponuda koje je opravdao porodičnim razlozima.

Letonac nije nastupio ni na prijateljskom meču u sredu uveče protiv Osnabrika i neizvesno je kada će ponovo trenirati.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tučaLetonijaincidentiHamburgerArtjoms Rudnevs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara