""
""

POZNAT RECEPT ZA USPEH: Monako polako postaje Porto!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.13. | 17:08

Prebogati Francuzi dovode brazilskog igrača sredine terena Fernanda

Kockica po kockica i imate tim vredan strahopoštovanja. A umesto da slaže svoj mozaik Monako se odlučio da iskopira Portov, tako da se sad nameračio na njihovog zadnjeg veznog fudbalera - Fernanda. Posle Džejmsa Rodrigeza i Žoaa Mutinja, koji su direktno iz portugalske ekipe stigli na stadion Luj Drugi, i Radamela Falkaa i Rikarda Karvalja, nekadašnje igrače kluba sa Dragaa, novopečeni član Lige 1 uzima još jednog Zmaja.

Kako tvrdi francuski "Lekip", agent brazilskog fudbalera se minulog vikenda nalazio u Kneževini, gde je ugovarao transfer vredan 20 miliona za defanzivnog igrača sredine terena. Izgleda da neko u Monaku ipak zna da postoje i drugi klubovi osim šampiona Portugala tako da su spremne i druge potencijalne mete: Klaudio Markizio (Juventus), Johan Kabaj (Njukasl), Žofri Kondogobija (Sevilja) i Đaneli Imbula (Gengamp).

Izabrane vesti

Fernandu sledećeg leta ističe ugovor sa Portom tako da je veoma verovatno da će ove godine napustiti klub a kao druga potencijalna destinacija pominje se milanski Inter.

(FOTO: Action images)                                      


tagovi

Hames RodrigezEvropaFernandoFrancuskaJohan KabajeKlaudio MarkizioLiga 1MonakoPortoPortugalRadamel FalkaoRikardo KarvaljoŽoao MutinjoŽofri Kondogbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara