"Facio i Kolarov protiv Kesija iz Milana"
"Facio i Kolarov protiv Kesija iz Milana"

Monći ga je davno izmislio, sad je Romin pogodak: Facio do 2020!

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.17. | 13:08

Rimljani završili još jedan posao

Facio i Kolarov protiv Kesija iz MilanaLetos je započeo rekonstrukciju Rome i zasad deluje da bi na Olimpiku mogao da napravi nešto slično kao u Sevilji, a da sportski direktor Vučice Monći radi dobar posao može se zaključiti i na osnovu poslednje vesti: Federiko Facio je potpisao novi ugovor sa italijanskim velikanom.

Saradnja je ozvaničena do juna 2020. godine, što znači da su na Olimpiku zadovoljni kako se razvija karijera momka koga su prošle sezone doveli na pozajmicu iz Totenhema, a onda u julu platili Englezima 3.000.000 evra na ime obeštećenja za trajnu saradnju.
Produžetkom ugovora potvrdili smo da je Facio jedan od oslonaca našeg tima. Veoma mi je drago što smo se dogovorili, jer sam oduvek smatrao Federika štoperom izuzetne vrednosti“, rekao je Monći koji je bio glavni i odgovorni u Sevilji, kad je momak iz Buenos Ajresa i nagovestio veliki potencijal, pre nego što je prodat Totenhemu za 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

U Londonu nije uspeo da se snađe, ali mu očigledno više odgovara kontinentalni fudbal, ove sezone standardan je u dresu Rome, za koju je odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima.

(FOTO: AS Roma)
 


tagovi

EvropaFederiko FacioItalijaMonćinovi ugovorRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara