Monći se ne zaustavlja, sad juriš na Berardija!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.07.18. | 16:59

Roma sprema i jedanaesto pojačanje...

Stigli su Havijer Pastore, Džastin Klajvert, Davide Santon, Ante Ćorić, Vilijam Bjanda, Brajan Kristante, Nikolo Zaniolo, Antonio Mirante, Ivan Markano, čeka se još ozvaničenje saradnje sa Hakimom Zijehom, ali Monći još ne planira da se zaustavi!

Sportski direktor Rome uporno radi na tome da treneru Euzebiju di Frančesku dovede Domenika Berardija koji je odavno etiketiran kao velika želja u napadu.

Izabrane vesti

Rimski dnevnik Korijere delo Sport tvrdi da je Monći u ozbiljnoj fazi pregovora sa Sasuolom, koji je spreman da se odrekne svog centarfora uprkos tome što je nedavno klub napustio Mateo Politano. Pozitivni signali postoje i transfer bi mogao da bude završen uskoro.

Uprkos tome što se interesuju još i Fjorentina i Milan, Berardi je navodno već obećao Di Frančesku da želi da krene njegovim stopama, pošto su svojevremeno u Sasuolu imali dobru saradnju. U međuvremenu Sasuolo radi na dovođenju Manuela Lokatelija, za koga se ozbiljno interesuje i Betis.

Mada još nije potvrđeno, Berardijev transfer mogao bi da bude u razmaku između 15.000.000 i 20.000.000 evra, ali bi se Roma odrekla jednog mladog igrača. Zasad – neimenovanog. Zasad, doduše, nije poznato da li bi Berardijev dolazak mogao da znači i da će Edin Džeko otići.

Roma bi naredne sezone mogla da izgleda baš dobro...

Foto: Action Images


tagovi

Domeniko BerardiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara