"Penja (desno) u okršaju sa Grizmanom"
"Penja (desno) u okršaju sa Grizmanom"

Monćijev sistem: Ukradi bogatim Englezima dragulj iz Sevilje

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.18. | 12:19

Vučica na dobrom putu da angažuje talenotvanog vezistu Betisa Fabijana Ruiza Penju

Penja (desno) u okršaju sa Grizmanom

Roma sa najjačim evropskim gigantima ne može da se takmiči u ostvarenju megalomanskih tranfera, ali je zato u klub sa Olimpika prošlog leta i stigao ugledni tranfer guru Monći, kako bi iskoristio svoje poznavanje tržišta i upotrebio sistem uspostavljen dugogodišnjim radom u Sevilji, a to je dovođenje sporednih igrača za začajno manju svotu novca.

Izabrane vesti

Kako piše ugledna španska Marka, Romin sportski direktor na dobrom je putu da u Večni grad dovede supertalentovanog vezistu Betisa Fabijana Ruiza Penju za 15.000.000 evra, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru 21-godišnjeg fudbalera.

Vučica bi na taj način nadmudrila Mančester junajted, Lester i Totenhem, koji su u proteklom periodu pratili mladog vezistu, a sa čijim je kvalitetima Monći upoznat još iz perioda dok je radio u Sevilji. Kako piše Marka, pregovori su uveliko u toku, predlog za nastavak saradnje dao je i Betis, ali se čini da će prevagnuti želja igrača za odlaskom u inostranstvo.

Roma želi da dovodi pojačanja, ali mora i da prodaje. Najbliži odlasku sa Olimpiku u ovom trenutku je Radža Najngolan, koji će put Kine, dok se Čelsi interesuje za Brazilca Emersona Palmijerija, koji može da pokrije poziciju levog bočnog igrača.

(FOTO: Action images)


tagovi

BetisEvropaMonćiPrimeraRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara