Moralo je... Otkaz Mičelu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 22:11

Rajo smenio trenera

Sedam vezanih poraza, strmoglavi pad na tabeli, borba za opstanak... Nešto je moralo da se menja u Rajo Valjekanu. I promenilo se. Trener.

Klub iz predgrađa Madrida je večeras saopštio da je raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Mičelom. Maldi stručnjak je paltio ceh lošim rezultatima koji su rajo Valjekano doveli u tešku poziciju 10 kola pre kraja Primere.

Izabrane vesti

Rajo je pretposlednji na tabeli sa šest bodova manje od Viljareala koji je prvi iznad zone ispadanja i ovo je poslednji pokušaj rukovodstva kluba da prodrma ekipu pred odlučujuće bitke u borbi za opstanak. Španski mediji spekulišu da će madridski klub na Mičelovo mesto postaviti nekog iskusnijeg stručnjaka koji se snalazi u ovakvima situacijama, a pominju se Pako Hemez i Hose Anhel Siganda. Šanse daju i mlađim trenerima poput Hulija Velaskeza i Luisa Milje.

Mičel je vojnik kluba koji je prošao sve škole u Rajo Valjekanu. Ponikao je u klubu, a tokom dva igračka mandata je proveo u prvom timu čak 16 godina. Počeo je i trenersku karijeru u Raju, radio sa mlađim kategorijama, a 2017. je preuzeo kormilo prvog tima i uspeo prošle sezone da ga vrati u Primeru.  

(FOTO: reuters)


tagovi

Mičel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara