"Vladimir Božović"
"Vladimir Božović"

Mordovija delila lekcije srpskim klubovima: Za samo šest sati pali Partizan i OFK Beograd!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 19:50

Mordovija je pokazala da poseduje izuzetno kvalitetan igrački kadar, pa će Andrej Gordev biti na slatkim mukama kada bude birao startnih 11 za početak naredne sezone

Vladimir Božović

Svega šest nakon pobede nad Partizanom Mordovija iz Saranska gotovo u potpuno izmenjenom sastavu uzela je meru i OFK Beogradu. Romantičari su u Staroj Pazovi poraženi od osmoplasirane ekipe ruske Premijer lige iz prošle sezone rezultatom 2:1.

Izabrane vesti

Mordovija je pokazala da poseduje izuzetno kvalitetan igrački kadar, pa će Andrej Gordev biti na slatkim mukama kada bude birao startnih 11 za narednu sezonu.

Ruski tim je u ovoj utakmici poveo u 21. minutu pogotkom Evgenija Lucenka, dok je pitanje pobednika i definitivno rešio Ruslam Muhametšin na startu drugog poluvremena.

Izabranici Dejana Đurđevića do kraja utakmice uspeli su samo da ublaže prednost rivala, ali ne i da izbore nerešen rezultat.

OFK Beograd je u ovoj utamici nastupio u sastavu: Čupić, Ješić, Fejsa, Savić, Dautović, Stefanović, Liščević, Jovanović, Andrić, Dražić, Belaković.

Andrej Gordev na teren je izveo sledećih 11 igrača: Čebanu, Božović, Perendija, Tiškin, Lomić, Igrantovič, Rustem Muhmetšin, Bajramjan, Bober, Lucenko, Ruslan Muhmetšin.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir BožovićSuperligaSrbijaRusijaPremijer ligaOFK BeogradmordovijaAndrej Gordev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara