"Angelika Kerber"
"Angelika Kerber"

Možda više nisu prve, ali znaju posao

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.09.17. | 15:40

Doskorašnje vladajuće teniserke sveta, Angelika Kerber i Karolina Pliškova odmeravaju snage u četvrtfinalu turnira u Tokiju

Angelika KerberTenis se sa dolaskom jeseni preselio na Daleki istok, a WTA turniri u Seulu, odnosno Tokiju polako dolaze do vrhunca. Večeras, noćas, a bogami i rano ujutru na programu su borbe za polufinale i u prestonici Južne Koreje i u prestonici Japana. I to veoma interesantne.

KIRSTEA - KUMKUM
KI 1, KVOTA 1,50
 

Izabrane vesti

Dan u Seulu otvara jedan klasičan fiks, čisto da stvari krenu kako i treba.  Sorana Kirstea će, po svemu sudeći brzo završiti posao protiv malo poznate Tajlanđanke Luksike Kumkum, tek 155. na svetskoj lestvici. Pobeda Rumunke se plaća sa lepih 1,50 tako da nam je i to dovoljno za fiks.

OSTAPENKO - S. ROIG
KMB 1&UG> (20,5), KVOTA 2,28
 

Nešto interesantinje bi trebalo da bude na meču između aktuelne šampionke Rolan Garosa, supertalentovane Jelene Ostapenko i Veronike Sepede Roig. Letonka je veliki favoarit, a ako vam kvota 1,30 nije dovoljna probajte sa hendikepom ili sa malim brojem gemova.

KA. PLIŠKOVA - KERBER
TS 3, KVOTA 2,41  

U Tokiju se igra prestićni turnir Premier kategorije, pa su tamo i imena nešto "ozbiljnija", te večeras nastupaju nekadašnja Angelika Kerber. doskorašnja Karolina Pliškova, i sadašnja prva teniserka sveta, Garbinje Muguruza. Nemica i Čehinja su do sada ukrštale rekete osam puta i Kerberova vodi sa 5-3. Obe su trenutno "klimave" sa formom, ali je Pliškova ipak favorit. Ali pošto je i to "klimavo" preporučujemo da se igra na tri seta ili pak da će biti taj-brejka

(foto: Action Images)


tagovi

Angelika KerberJapanKarolina Pliškovakvotesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara