"KURTIS DŽERELS"
"KURTIS DŽERELS"

MOZZART kalkulator: Džerels gazi Gran Kanariju, rampa za Dejvisa u Memfisu

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.15. | 15:55

Pet predloga za danas, pored NBA imamo i jedan Evrokup...

KURTIS DŽERELS8544 Kurtis Džerels (Uniks) – više od 11,5

Bek Uniksa će imati zadatak, kao i pre dve sedmice, da odvede svoj tim do velikog preokreta i rundu dalje ka osvajanju Evrokupa i plasmana u Evroligu. Kurtis Džerels je verovatno jedan od tri najkvalitetnija košarkaša u Evrokupu i očekujemo da kada su sve oči uprte u njega, bude najbolji i zablista pod pritiskom kao što je to svojevremeno radio u Partizanu.

Izabrane vesti

8548 Brendon Bas (Boston) – manje od 11,5

Brendon Bas je uzdanica i siguran izbor trenera Breda Stivensa koji je na čudesan način preporodio ekipu Bostona koju su na startu sezone svi otpisali i svrstali u najlošije timove u Ligi. Seltiksi sada jure plej-of, ali najviše zahvaljujući spoljnim igračima koji blistaju. Brendon Bas je više tu kao iskusni as koji savetuje i drži ekipu na zemlji, a protiv Monroa i Dramonda na centrima, teško da će imati prostora za poene.

8571 Entoni Dejvis (Nju Orleans) – manje od 24,5

Entoni Dejvis je jedan od najtalentovanijih košarkaša koje je svet ikada video. Ipak, neće mu to puno po moći protiv gvozdene odbrane Memfis Grizlisa u čijem se reketu nije naigrao niko, pa verujemo da neće ni popularni „Obrva“. Mark Gasol i Zek Rendolf su najčvršći dvojac u Ligi koji igra na kontakt više, a Dejvis je ipak previše lagan kako bi se nosio sa ovim dvojcem teškaša koji će sigurno svu svoju pažnju posvetiti mladom Entoniju.

8563 Bruk Lopez (Bruklin) – više od 21,5

Centar Netsa je dva puta uzastopno proglašen za igrača nedelje u istočnoj konferenciji, uspeh koji do sada nije uspeo da ostvari u svojoj karijeri. Uz pomoć saigrača predvodi Bruklin do plej-ofa, a protiv Atlante koja nikako ne može da padne sa prvog mesta i za koju neće igrati Pol Milsap, verujemo da će ubaciti više od 21 poena i voditi Bruklin do trijumfa.

8554 Demar Derozan (Toronto) – manje od 22,5

Bek Toronta igra odlično otkako se vratio na teren posle povrede, ali teško da će u tvrdoj utakmici u Šarlotu koja domaćem timu znači ostanak u borbi za plej-of, uspeti da odigra jako efikasnu partiju. Šarlot inače igra prilično sporo što će samo doprineti manje broju poena na utakmici i nedostatku prostora da Derozan ubaci 23 poena, što je i za neke jače igrače visoka granica.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjeNBA ligaMozzartEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara