"Lebron Džejms"
"Lebron Džejms"

MOZZART kalkulator: Harden je postao automatski plus, Džejms jako protiv Majamija

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.02.15. | 15:49

U poslednje vreme nam se sviđaju plusevi, pa za večeras predlažemo još četiri...

Lebron Džejms8564 Džejms Harden (Hjuston) - više od 29,5

Bek Hjustona je sinoć odigrao neverovatnu pariju, koju su među bekovima ponovili u poslednjih 50 godina samo Vins Karter i Kobi Brajant. Ubacio je 40 poena Finiks Sansima, a večeras igra protiv Los Anđeles Klipersa koji ne da nemaju igrača koji može da ga čuva, već igrača koji može da mu zasmeta. Hjuston je bez Hauarda, pa će Harden nastaviti da „igra sam”.

Izabrane vesti

8558 Dirk Novicki (Dalas) - više od 18,5

Dirk će posle dužeg vremena morati da stavi tim na svoja iskusna leđa i iznese jednu pobedu sam. U timu neće biti tri igrača iz startne postave Dalasa, Rondo, Elis i Čendler su povređeni, pa vam je jasno da Dirk, ako Dalas hoće do pobede, mora da odigra kako sam on ume, što svakako podrazumeva da će prebaciti granicu od 18,5, koja bi bila mnogo, mnogo viša, da Nemac kojim slučajem ima slabiji tim.

8562 Dejmian Lilard (Portland) - više od 21,5

Plejmejkera Portlanda je jednom rečju najbolje opisati kao ubicu. Lilard je beskompromisan na terenu, pa to što su Los Anđeles Lejkersi nekoliko puta lošiji tim i što Lilard verovatno neće provesti puno minuta na terenu, ne znači da neće postići puno poena. Ako namiriše slabosti tima preko puta, Lilard neće propustiti priliku da ga uništi svim mogućim sredstvima.

8548 Lebron Džejms (Klivlend) - više od 25,5

Da neće biti popusta za Majami ove sezone, Džejms je pokazao u prvom duelu na Floridi kada je bivšem timu ubacio 30 poena, podelio osam asistencija i uhvatio četiri skoka. Sada ranjeni Majami dolazi u Klivlend značajno oslabljen, bez Dvejna Vejda koji je povređen, pa očekujemo da Klivlend odigra jednu od, u poslednje vreme, prepoznatljivih efikasnih partija, te da Džejms prebaci granicu zadatu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjeNBA ligaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara