"DŽEJMS HARDEN"
"DŽEJMS HARDEN"

MOZZART kalkulator: Poslastica u Čikagu, Bradonja se šali sa Finiksom

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.02.15. | 15:49

Iako je večeras skromna ponuda u NBA ligi, četiri predloga uvek možemo da skrpimo. Nurkić i Harden deluju najsigurnije, dok su Džeferson i Gasol za malo hrabrije...

DŽEJMS HARDEN8506 Al Džeferson (Šarlot) - više od 18,5

Pistonsi igraju gotovo „ran en gan” košarku otkako je brigu o timu preuzeo Sten Van Gandi. Iako nisu uvek efikasni, to nije zbog manjka pokušaja, već zbog neuigranosti, ili jednostavno (ne)kvaliteta pojedinaca u dresu Pistonsa. Mislimo da će visok tempo biti forsiran i u Šarlotu, te da će Al Džeferson, koji košarku ima u malom prstu, znati da iskoristi pregršt prilika da nadmudri mnogo jačeg i bržeg, ali i „sporijeg” Andrea Dramonda.

Izabrane vesti

8513 Džejms Harden (Hjuston) - više od 28,5

Trenutno možda i najpopularniji bradonja na svetu, Džejms Harden, radi praktično šta hoće na terenu. Dominira u napadu na sve moguće načine. Kao asistent, kao strelac, kao neko ko kontroliše tempo igre. Sansi će forsirati brzu košarku, naravno, a u takvom ritmu možemo samo da očekujemo još jednu maestralnu partiju Džejmsa Hardena.

8522 Jusuf Nurkić (Denver) - više od 7,5

Ekipe u NBA ligi imaju velikih problema sa pronalaženjem kvalitetnih teških centara, a Jusuf Nurkić bi mogao da bude jedan od njih. Bosanac je okretan, brz, umešan, a isto tako i izuzetno jak i fizički dominantan. Očekujemo da u narednom periodu, Nagetsi, koji su već prežalili plej-of, forsiraju Nurkića što je više moguće kako bi od njega stvorili ili buduću zvezdu tima ili vredan dragulj za trejd.

8521 Pau Gasol (Čikago) - više od 18,5

Kakav duel ćemo gledati večeras u Junajted Centru u Čikagu. Bulsi i Kingsi nisu toliko interesantni sami po sebi, ali Gasol protiv Kazinsa, to će biti sjajno. Obojici je defanzivna labilnost mana, dok su takođe obojica u napadu briljantni. Strašni su asistenti, s tim da je Gasol bolji šuter, a Kazins je mnogo fizički jači i brži. Nadamo se sjajnoj predstavi ove dvojice majstora, i puno poena obojice. Nismo smeli da vam predložimo više na Kazinsa jer se bojimo da će ga Čikago često duplirati i tako terati na grešku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjeNBA ligaMozzartbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara