"SAŠA PAVLOVIĆ"
"SAŠA PAVLOVIĆ"

MOZZART kalkulator: Saša Pavlović se odmara protiv Bugara, Kris Boš gazi Vukove

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.02.15. | 16:13

Tri plusa u NBA, jedan minus u Jadranskoj ligi i to na Sašu Pavlovića...

SAŠA PAVLOVIĆ8770 Saša Pavlović (Partizan) - manje od 13,5

Konačno i prilika da se crno-beli odmore i odigraju jedan meč delimično rasterećeno. Levski nije protivnik koji može da ugrozi Partizan, naročito ne u Pioniru, pa očekujemo da Duško Vujošević maksimalno odmori Sašu Pavlovića koji je Partizanu preko potreban zdrav kada se bude odlučivalo o trofejima.

Izabrane vesti

8778 Klej Tompson (Golden Stejt) - više od 21,5

Filadelfija je verovatno najneozbiljnija ekipa u NBA ligi, tim koji je sastavljan sa namerom da bude poslednji kako bi Siksersi uzeli još jednog visokog pika na ovogodišnjem NBA draftu. Golden Stejt juri titulu, pa vam je jasno kolika je razlika između ova dva tima. Ipak, iako Klej neće igrati puno minuta, očekujemo da Tompson zatrpa koš Filadelfije jer je na poslednjih nekoliko utakmica ispod svog prepoznatljivog nivoa.

8787 Kris Boš (Majami) - više od 20,5

Krilni centar Majamija i lider ekipe uz Dvejna Vejda ove sezone, moraće do kraja sezone jako da povuče kako bi Vrelina ušla u plej-of. Niksi nisu dostojan protivnik Majamija, čak i kada je Hit bez Dvejna Vejda, zato očekujemo da najplaćeniji igrač ekipe odigra jaku utakmicu i odvede tim Erika Spolstre do pobede.

8790 Pol Milsap (Atlanta) - više od 16,5

Atlanta i dalje igra fantastično, dva poraza nikako nisu odraz pada u igri, već jednostavno splet okolnosti. Na kraju krajeva nisu ni mogli da pobeđuju doveka. Milsap je fantastičan ove sezone, uz Horforda i Tiga predvodi Hokse do najboljeg učinka u NBA ligi, pa očekujemo da Jastrebovi pregaze Minesotu u Mineapolisu uz jaku partiju Milsapa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjeNBA ligaMozzartbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara