"Odbojkaši i predsednik Antene Milovanović sa novom opremom"
"Odbojkaši i predsednik Antene Milovanović sa novom opremom"

MOZZART opremio OK Antena

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.01.17. | 14:02

Kruševački odbojkaši sezonu nastavljaju u sportskoj opremi koju je donirala kompanija Mozzart u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“

Odbojkaši i predsednik Antene Milovanović sa novom opremomOdbojkaši seniorskog tima Antene iz Kruševca polusezonu su završili u starim, a u nastavku takmičenja će oblačiti nove dresove, koje im je donirala kompanija Mozzart. Donacija im je uručena u Lazarevom gradu, Kruševcu, na Mozzartovom uplatnom mestu u Ulici majke Jugovića, samo dan pred slavu kluba. Odbojkaši Antene s radošću su primili vest o donaciji, uz obećanje da će se u narednom periodu potruditi da u novim dresovima budu još bolji.

"Nalazimo se u borbi za opstanak u ovoj ligi. Imamo mlade igrače, potrudićemo se da ostvarimo što bolje rezultate, ali neće biti lako. Nama ova donacija mnogo znači, sigurno 30 % budžeta i sa vašom opremom ćemo biti jedini klub u ovoj ligi koji će imati duplu garnituru dresova" izjavio je predsednik kluba Dragoslav Milovanović.

Izabrane vesti

Odbojkaški klub Antena osnovan je 4. avgusta 2004. godine kao udruženje građana. Klub radi na amaterskim osnovama i ima sve selekcije, od pionira do seniora. Seniorski tim OK Antena je šest sezona igrao u Drugoj ligi Srbije, a od septembra prošle godine igra u Prvoj B ligi Srbije. Za organizaciju državnog prvenstva u odbojci za pionire, klub je 2007. godine dobio priznanje Odbojkaškog saveza Srbije. Klub je igrao više od deset završnih turnira u prvenstvu države za mlađe kategorije. OK Antena je već 11 godina organizator velikog turnira „Vidovdan“ koji svake godine okuplja mlade iz svih zemalja bivše Jugoslavije u okviru kruševačkih „Vidovdanskih svečanosti“.. Za dobro funkcionisanje kluba je, osim odličnih igrača, zaslužan odbojkaški i sportski radnik i entuzijasta Dragoslav Milovanović, predsednik OK „Antena“.

PR Mozzarta Vida Savić predala je donacijuAkcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, kao i razvoja lokalnih sportskih klubova. Nakon uručenja u Kruševcu, kompanija Mozzart će akciju nastaviti u klubovima širom naše zemlje u nadi da će ovakav vid donacija pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata. 

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaOdbojkaMozzartEvropadonacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara