"Da li je Mesi pesnicom pretio i saigračima?"
"Da li je Mesi pesnicom pretio i saigračima?"

Mračna strana Mesija - tiranin koji maltretira saigrače?

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.13. | 18:58

Španski El Konfidensijal tvrdi da je Kristijan Teljo često završavao u suzama, a da su na udaru Argentinca bili i Aleksis Sančez, David Vilja, Isak Kuenka…

Da li je Mesi pesnicom pretio i saigračima?Savršen imidž u javnosti i sušta suprotnost u realnosti? Tako bar tvrdi španski El Konfidensijal, koji je objavio ekskluzivna saznanja o tome da je Lionel Mesi ne najbolji, već jedan od najgorih saigrača kojeg možete da imate.

Naime, Mesijevi fudbalski kvaliteti i navodna popustljivost Pepa Gvardiole, koji je činio sve kako bi prvu zvezda tima činio zadovoljnom, dozvolile su Argentincu da se izgidne iznad ostalih. Filozofija “Mesidependencija” (‘zavisnost od Mesija’ u slobodnom prevodu) dovela je do toga da atmosfera na Kamp Nou puca po svim šavovima. Ako je sve ovo tačno naravno.

Izabrane vesti

A šta tačno kaže El Konfidensijal?

Pod broj jedan da je omiljena žrtva Mesija 22-godišnji Kristijan Teljo, koji je umeo da sa treninga odlazi uplakan.
"Šta radiš to? Nov si ovde, ti si niko. Dodaj mi tu loptu, ovde igraš za mene", navodno je Mesi govorio Telju.

Ništa bolje nije prolazio ni skupoceni Aleksis Sančez kada je stigao iz Udinezea.
"Kad vidim koliko si loš nije mi jasno kako si nabio toliko cenu. Ne znaš da daš gol tako da - daj mi loptu".

E sad, pitanje je koliko su ove informacije istinite, a koliko, možda, plod nečije mašte ili zavisti. Opet, nije tajna da se David Vilja i Lionel Mesi nisu rastali u najboljim odnosima niti da su se više puta svađali na samom terenu, te da vidoko mišljenje o Argentincu nema ni Zlatan Ibrahimović s tim da je Šveđanin možda i poslednji koji bi smeo da drugima deli lekcije o odnosima sa saigračima, jer je dobro poznato da je mnoge išutirao. Sigurni smo da ne bi trpeo ni Mesija.

I u još nešto smo sigurni. Da su u najtežoj situaciji sada Alehandro Grimaldo i Đerar Deulofeu (ovaj drugi je, doduše, otišao na pozajmicu u Everton) s obzirom da je cela priča navodno i isplivala na površinu kada su se oni poverili saigračima iz U-19 reprezentacije Španije.

A u svlačionici Barse vlada "omerta" – zakon ćutanja zbog kojeg sa stadiona Kamp Nou retko, baš retko u javnost izleti prljav veš.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksis SančezEvropaKristijan TeljoLionel MesiPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara