""
""

Mršić za MOZZART Sport: Zvezda nas je saterala u ćošak, ali mi smo tu da joj pokvarimo planove!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.03.16. | 14:25

"Crveno-beli su trijumfom nad Unikahom praktično obezbedili sledeću fazu elitnog takmičenja. Sad sve drže u svojim rukama i biće maksimalno okrenuti našem duelu, zato su i tražili pomeranje meča sa ponedeljka na utorak"

Trener Cedevite Veljko Mršić u izjavi za Mozzart Sport ističe da će njegova ekipa učiniti sve da polufinalnu seriju ABA lige vrati u Beograd. Strateg tima iz Zagreba zadovoljan je i prvom parijom svoge ekipe, ali veruje da igrači u drugoj utakmici mogu još više i bolje.
„Priterani smo uz sam zid i ukoliko želimo da nastavimo takmičenje na Jadranu moramo dobiti drugi duel. I pored prvog poraza mogu reći da smo u dobroj formi, da ispred sebe imamo Zvezdu koja ima odličan roster i da nam neće biti lako da izjednačimo rezultat“, kaže Mršić.

Izabrane vesti

Koliko će na igru Zvezde uticati takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige i naredni meč sa Lokomotivom?
„Crveno-beli su trijumfom nad Unikahom praktično obezbedili sledeću fazu elitnog takmičenja. Sad sve drže u svojim rukama i biće maksimalno okrenuti našem duelu, zato su i tražili pomeranje meča sa ponedeljka na utorak. Pokušaće da sve reše u dve utakmice, ali mi smo tu da im pokvarimo planove“.

Da li vama nešto remeti duel sa Fenerbahčeom koji će biti oslabljen za povređenog Jana Veselog?
„Mi sa Fenerom, koji može i da odmara igrače i koji je završio posao, igramo za čast kluba i našu reputaciju. Okrenuti smo Zvezdi“.

Budućnost nije uspela da uđe u finale. Kako komentarišete pobede Mega Leksa?
„Pa, teško je odgovoriti na pitanje da li je ovo veliko iznenađenje. Možda jeste jer je Budućnost bila prva u ligaškom delu, ali nije čudo neviđeno. Mega je većinu izgubljenih utakmica odigrala na jednu loptu. Dakle, po mom mišljenju i nije iznenađenje, ali mi ćemo o Megi razmišljati tek posle Zvezde“, zaključio je Mršić.

Prva utakmica Zvezda - Cedevita završena je rezultatom 97:88, pobednika u finalu čeka Mega, a druga utakmica igra se u utorak od 20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Veljko MršićPlej-of Jadranske ligeJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara