"Deni Rouz"
"Deni Rouz"

Murinjo dovodi momka koji je izazavao haos u Kruševcu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.08.15. | 09:48

Portugalac vidi Denija Rouza kao idealnog kandidata za poziciju levog beka

Deni Rouz

Očajna partija Cezara Aspilikuete u finalu Komjuniti šilda protiv Arsenala naterala je Žozea Murinja da se okrene potrazi za klasičnim levim bekom, fudbalerom koji igra na toj poziciji ceo život.

Izabrane vesti

Jeste Španac dobar igrač, ali je veći deo karijere proveo na drugoj strani, pa će Plavci požuriti da angažuju levog bočnog defanzivca do starta Premijer lige ovog vikenda. Čelsiju se žuri i zbog toga što se Felipe Luis nedavno preselio u Atletiko, pa su deficitirani u defanzivi.

Izbor Portugalca je defanzivac Totenhema Deni Rouz (25), za koga je spreman da ponudi čak 21.000.000 evra. Murinjo je već pitao čelnike Pevaca koliko traže za fudbalera koji je pre nekoliko godina izazvao haos na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu i sada čeka njihov odgovor kako bi znao da li da konkretizuje akciju. 

Iako Rouza smatraju jednim od najboljih levih bekova na Ostrvu i standardan je kod Maurisija Poketina, to nije bilo dovoljno da se ustali i u reprezentaciji Gordog Albiona kod selektora Roja Hodžsona. Sparsi zasad ne žele da ga prodaju, ali i ako to učine, ne moraju da brinu jer imaju na klupi odličnu zamenu za njega, reprezentativca Velsa Bena Dejvisa.

Inače, ako ne uspe da nagažuje Rouza, Murinjo će finiširati transfer defanzivca Augzburga Abdula Rahmana Babe, koji bi trebalo da stigne u London za 24.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)  

 

tagovi

Žoze MurinjoTransferiprelazni rok 2015Deni RouzČelsiaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara