""
""

Murinjo kreće u akciju: Sančez nije realan, Vardi možda, Čičarito sigurno!

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.18. | 22:50

Portugalac insistira na dovođenju napadača

Šokantan pokušaj da pokvari posao Pepu Gvardioli i ispred nosa mu preotme Aleksis Sančeza, po svoj prilici neće poći za rukom Žozeu Murinju. Ali to ne znači da neki napadač neće ove zime doći na Old Traford. Naime, Murinjo nije zadovoljan formom Zlatana Ibrahimovića i kako se iskusni Šveđanin uklapa sa Lukakuom na terenu, pa želi drugačiji tip napadača. Marsijala i Rašforda će i dalje koristiti kao bočne napadače i zato želi nekog golgetera istančanog osećaja za gol, ko je različit tip igrača od onih koje trenutno ima na raspolaganju.

Izabrane vesti

Poslednje vesti sa Ostrva glase da je Džejmi Vardi rezervni plan Crvenih đavola, a da je treća opcija i povratak Čičarita Ernandeza.

Iako je Junajted spreman da plati više novca Sančezu i Arsenalu nego što je to spreman Siti, igrač je taj koji je preomio da želi samo kod Gvardiole. I letos je odbio finansijski bolju ponudu Pari Sen Žermena kako bi sačekao ponudu Mančester Sitija i pridružio se nekadašnjem treneru iz Barselone. U Mančester Junajtedu su bili svesni da su im šanse male i zato su već imali spremne rezervne opcije.

Jedna od njih je Džejmi Vardi. Iako Lester ne želi da se odrekne svoje ikone, možda bi mogao da izađe igraču u susret i pusti ga da ostvari transfer karijere. Pretpostavlja se da bi 40.000.000 evra bilo dovoljno Mančester Junajtedu da se dokopa engleskog reprezentativca ako Lester bude prelomio da ga pusti. Međutim, to je i dalje sve na dugom štapu jer o svemu odlučuje gazda sa Tajlanda koji do sada nije blagonaklono gledao na eventualne prodaje Vardija i Mareza koji su simbole čuvene generacije Lestera.

Ako ne uspe ni sa Vardijem, Murinjo će pokušati da vrati Havijera Čičarita Ernandeza. Portugalac se u prošlosti često lepo izjašnjavao o Meksikancu i isticao da ga nilkad ne bi pustio da ode iz Mančester Junajteda da je tada bio u klubu umesto Van Gala. Čičarito se trenutno nalazi na izlaznim vratima Vest Hema jer Dejvid Mojes na računa na njega u konkurenciji Arnautovića, Kerola, Ajua, a želi i da dovede još jednog napadača. Pretpostavlja se da bi Vest Hem bio zadovoljan sa 20.000.000 evra obeštećenja za Čičarita koji je nekada bio Fergusonov džoker na Old Trafordu i napadač koji je ulascima sa klupe umeo da preokrene tok meča.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Premijer ligaMančester SitiLester SitiEngleskaDžejmi VardiČičaritoArsenalAleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara