Murinjo, mora li baš Šaćiri?

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.07.18. | 10:45

Stouk raspoložen za prodaju, ali...

Potraga Mančester junajteda za desnim krilom se nastavlja, Vilijan je možda i glavna opcija, a na radaru je sada i - Džerdan Šaćiri

Žoze Murinjo je vrlo uporan u nameri da ojača trenutno najslabiju poziciju u timu, sve karte su i dalje otvorene, a švajcarski reprezentativac postao mu je interesantan iz jednog prostor razloga - cene. Vilijan mu je i dalje prvo ime na spisku, ali kako je Čelsi odbio prvu zvaničnu ponudu od Barselone na 50.000.000 evra i traži (bar) dvadeset do trideset miliona više, Šaćiri bi mogao da bude zadovoljavajuće rešenje, možda i prelazna opcija dok se ne pronađe neko jače ime. 

Izabrane vesti

Naime, otkako je Stouk eliminisan u Čempionšip Šaćirijeva cena je pala, ali posle nekih solidnih igara na Mundijalu u Rusiji Potersi bi mogli da se nadaju obeštećenju od 14.000.000 evra. To je, praktično, više nego pristojna cena za nekog ko je držao u rukama igru tima u Premijer ligi prošle sezone, a Murinjo veruje da bi se Šaćiri uklopio u njegov sistem. 

Šaćiri je već javno stavio do znanja da ga igranje u Čempionšipu ne zanima i da želi da ostane u Premijer ligi. Za švajcarske medije takođe je rekao da bi transfer u Mančester junajted za njega bio interesantan. Ali i dalje nema konkretnih poteza. 

Foto: Action Images


tagovi

Džerdan ŠaćiriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara