""
""

Murinjo zove! Havijer Zaneti od leta u Čelsiju?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.02.14. | 11:49

Italijanski mediji pišu da je Portugalac sve češće na vezi sa kapitenom Intera i da ga nagovara da dođe na Stamford Bridž

Menadžer Čelsija sprema bombu na leto, pišu italijanski mediji! Ovoga puta u priči nije ni Kavani, niti bilo koja druga velika zvezda svetskog fudbala već jedan veteran - Havijer Zaneti?!

Ako je verovati Korijere delo sportu portugalski stručnjak je poslednjih dana intenzivirao telefonske razgovore sa 40-godišnjim defanzivcem Intera i prema pojedinim izvorima pokušava da ga ubedi da na kraju sezone dođe na Stamford Bridž. Navodno, Murinjova ideja je da legendarni Argentinac odigra godinu dana u dresu Plavaca, a da se potom preseli na klupu i postane njegov pomoćnik, što je u neku ruku i bio (doduše na terenu) dok je ovaj vodio Nerazure.

Izabrane vesti

Kao što je poznato, Zanetiju ugovor ističe 30. juna ove godine, ali on još nije definitivno načisto da li želi da nastavi karijeru ili da se povuče. Za sada se ni jedan ni drugi nisu zvanično oglasili povodom ovih natpisa.

Havijer Zaneti je od 1995. godine u Interu za koji je odigrao 708 ligaških mečeva. U dresu reprezentacije igrao je do 2011. i zabeležio 145 nastupa.

(foto: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaItalijaInterHavijer ZanetiEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara