Murinju rešili pitanje štopera: Smoling 2022?!

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.12.18. | 20:52

Teško da će Portugalac biti zadovoljan...

Hteo je Harija Megvajera ili Tobija Aldervejrelda, kratko maštao o Dijegu Godinu, skenirao Joakima Andersona i Nikolu Milenkovića a dobio - Krisa Smolinga! To je priča Žozea Murinja, jasno vam je.  

Portugalski stručnjak želeo je da ga se reši letos, govorilo se kako je samo pitanje gde će iskusni defanzivac nastaviti karijeru, a u nedostatku pravog rešenja ili para za isto, nevažno je, Murinjo će morati da se zadovolji "starim dobrim" Smolingom.

Izabrane vesti

Poslednja vest sa Ostrva koju je zvanično potvrdio i Mančester junajted ovako glasi: Kris Smoling potpisao je novi ugovor sa klubom sa Old Traforda. Momak koji je na Teatar snova došao još 2010. iz Fulama za 8.000.000 evra stavio je paraf na dogovor do 2022, s tim da je klub u novi ugovor ubacio klauzulu da samoinicijativno može da ga produži za još jednu sezonu.
"Sjajan je osećaj kada menažder i klub veruju u vas i to vam pokažu na ovakav način. Daću sve od sebe da im se odužim", kazao je Smoling. I Murinjo je samo kratko poručio: "Srećan sam što je Kris potpisao. On je dosta godina tu, biće jedan od seniora u ovoj ekipi".  

Krisu Smolingu aktuelni ugovor isticao je kroz šest meseci. On je do sada odigrao preko 300 utakmica u svim takmičenjima za Mančester Junajted. 

Foto: Reuters


tagovi

Kris SmolingZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara