""
""

Musa odrao Spartak, Armejci pevaju u Moskvi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.03.16. | 19:30

Prema svemu viđenom u Moskvi večeras, CSKA je zasluženo slavio, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija dok je Spartak pokazao da je u promenljivoj formi

Armija caruje Moskvom i Rusijom! Fudbaleri CSKA su u najvećem derbiju ruske prestonice kao domaćini na Himki areni pobedili Spartak sa 1:0 u utakmici 19. kola Premijer lige i ponovo se osamili na liderskoj poziciji.

Izabrane vesti

Ovo je bio 181. prvi okršaj velikih rivala, a CSKA je upisao 67. trijumf i deluje kao da u ovom trenutku ništa ne može da ga zaustavi na putu ka novoj šampionskoj tituli.

Prema svemu viđenom u Moskvi večeras, CSKA je zasluženo slavio, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija dok je Spartak pokazao da je u promenljivoj formi.

Za ekipu CSKA ovo je bio drugi prolećni trijumf i to bez primljenog gola, što svedoči o dobroj uigranosti pre svega zadnje linije tima.

Igrao se 11. minut kada su Armejci stigli do pogotka. Jeremenko je proigrao Musu koji je izbegao ofsajd, ovaj uposlio Zorana Tošića koji je nezgodno zahvatio loptu, ali je to ispala asistencija za Nigerijcu za gol.

Da su fudbaleri CSKA bili malo spretniji u završnicama akcija, mogli su već u tom periodu da imaju ubedljivu prednost protiv ljutog rivala.

Mogao je Roman Jeremenko nedugo posle gola Muse da donese novu radost navijačima CSKA, a zatim je i Nigerijac u završnici prvog poluvremena bio gubitnik u duelu sa Rebrovom.

Isti tandem iz CSKA, Musa-Jeremenko pravio je dosta problema odbrani Spartaka i u drugom delu utakmice. U tom periodu su i gosti počeli da se bude i prete iz kontranapada.

Tošić je na terenu bio do šest minuta pre kraja, a onda ga je zamenio Sergej Tkačev.

RUSIJA – PREMIJER LIGA

Subota:
Krila Sovjetov – Rostov 0:1 (0:1)
/Gatkan 29/

Rubin – Kubanj 1:0 (0:0)
/Tkačuk 62/

Krasnodar – Zenit 0:0

Nedelja
Ufa – Mordovija 1:1 (0:0)
/Nikitin 90 – Lomić 64pen/

Terek – Lokomotiva 2:1 (2:1)
/Ribus 8pen, Giljerme 33ag – Samedov 4/

CSKA – Spartak 1:0 (1:0)
/Musa 11/

Ponedeljak
12.30 Ural – Dinamo Moskva
15.00 Anži – Amkar

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Zoran TošićSpartak MoskvaRusijaPremijer ligaEvropaCSKA MoskvaAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara