"Slavoljub Muslin"
"Slavoljub Muslin"

Muslin beži sa dna: Amkar bolji od Rostova u derbiju začelja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.10.14. | 13:51

Nekadašnji trener Crvene zvezde osvojio tri važna boda

Slavoljub Muslin

Slavoljub Muslin drži glavu iznad vode! Amkar je izborio važnu pobedu u derbiju začelja protiv Rostova u okviru 11. kola ruske Premijer lige- 2:0 i osvojio tri važna boda koja bi mogla da ih poguraju van opasne zone.

Izabrane vesti

Amkar je dočekao Rostov u krajnje nepovoljnoj situaciji pošto je vezao dva poraza i hitno su im bili potrebni bodovi za beg iz opasne zone. Prilika za tako nešto bila je savršena s obzirom na to da su gosti u prethodnih pet mečeva ruske Premijer lige sakupili samo jedan bod.

Ekipa Slavoljuba Muslina je na samom početku ofanzivom najavila da ništa osim tri boda ne dolazi u obzir. Do prednosti su došli već u 16. minutu preko Nigerijca Fegora Ogudea koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju posle prekida i glavom matirao golmana Rostova Stipa Pletikosu.

Drugo poluvreme nije obilovalo uzbuđenjima, a Muslinovi fudbaleri usredsredili su se na čuvanje dragocenog gola viška, dok Rostov nije uspevao da ozbiljnije ugrozi gol domaćina. Rezultat se nije menjao sve do 84. minuta, kada je Aleksandar Kolomejcev pogodio mrežu Rostova razrešivši sve dileme oko pitanja pobednika.

Srpski internacionalac Branko Jovičić odigrao je čitavih 90 minuta u timu Slavoljuba Muslina i ostavio je vro solidan utisak.

Amkar je trećom pobedom u sezoni došao na kotu od 10 poena i trenutno drži 13. poziciju na tabeli, dok je Rostov ostao na 15. mestu sa samo pet osvojenih bodova.

Rusija Premijer liga, 11. kolo:
Amkar - Rostov 2:0
/Ogude 16, Kolomejcev 84/

Torpedo - Kuban 0:0

Petak:
Ural - Arsenal Tula 1:0
/Erohin 38/

Nedelja:
11:30 Spartak - Lokomotiva
11:30 Ufa - CSKA
17:00 Zenit - Mordovija

Ponedeljak:
16:45 Krasnodar - Terek
18:30 Dinamo - Rubin

(FOTO: Action Images)


tagovi

Amkar PermEvropaPremijer ligaRostovRusijaSlavoljub MuslinStipe Pletikosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara