"Novi problem: Karim Benzema"
"Novi problem: Karim Benzema"

Mutni poslovi Karima Benzeme: Biće saslušan zbog pranja novca i trgovine drogom!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.16. | 09:21

Francuski list Liberasion piše i o kompaniji koju je 2014. osnovao napadač Reala

Novi problem: Karim Benzema

Francuski istražni organi ne daju mira Karimu Benzemi, a novi šokantni detalji stižu nam ovoga jutra iz Pariza gde je napadač Real Madrida osvanuo na naslovnoj strani Liberasiona

Izabrane vesti

Ovaj poznati listi iz zemlje Galskih petlova piše da napadač Kraljevskog kluba ima novi problem sa zakonom, a da se radi o trgovini drogom. Benzema se još nije ratosiljao ni optužbi za ucenjivanje saigrača Matjea Valbuene seks snimkom, a nova afera je isplivala u javnost.

Liberasion piše da će reprezentativac Francuske biti pozvan uskoro na salsušanje u slučaju koji se vodi protiv bande koja se bavi trgovinom narkoticima. List podseća da je još iz svojih igračkih dana kružilo okolo dosta priča vezanih za loše društvo u kojem se kreće Benzema i u kojem je odrastao, ali da niko nije mogao da nasluti da će nekoliko godina kasnije golgeter Reala biti umešan u ovakav skandal. 

Posebna istraga započela je u septembru prošle godine u Parizu kada su pravdi privedena lica za koje se pretpostavlja da su učestovavala u “organizovanju kriminalne grupe”, “pranju novca” i “trgovinom drogom”. Benzema je već jednom bio salsušan kao svedok i tada je, prema izvoru Liberasiona, rekao da je izgubio dosta novca.

Sa ovim ozbiljnim optužbama list dovodi u vezu fudbalerovo okruženje, ali i kompaniju koju je Benzema osnovao 2014. godine i čiji je on direktor. Zbog toga će, piše ovaj list, imati puno obaveza na sudu u mesecima koji slede, a videćemo hoće li napadač Reala posle ovih navoda putovati i na Evropsko prvenstvo koje se igra u Francuskoj ovog leta.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

suđenjeŠpanijaReal Madridpranje novcaOlimpik LionKarim BenzemaFrancuskadroga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara