""
""

Mutombo bi da ostane: Radim sve šta mi trener kaže, samo ne mogu da utičem na budućnost

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.14. | 19:12

Prve impresije Belgijanca posle gola Gjongnamu

Prošao je i šesti dan Andre Mutomba u Partizanu. Reklo bi se, najubedljivi do sad. Belgijanac je postigao gol u prijateljskoj utakmici sa Gjongnamom, pogodio stativu, našao u još nekoliko prilika i, čini se, nametnuo Marku Nikoliću.

Za sada nema nagoveštaja da li će mu to biti dovoljno da obezbedi stalni ugovor sa crno-belima, ali kod njega dilema uopšte ne postiji: krilni vezista želi da ostane u Partizanu.
Na utakmici sam radio sve što je trener tražio od mene, od taktike do kretanja“, rekao je Mutombo posle meča. „Nadam se da ću ostati u Partizanu, ne mogu da utičem na budućnost, ali ću sa svoje strane učiniti sve što je potrebno da se tako nešto desi. Ovde je sve fantastično, od trenera, preko atmosfere, do treninga“.

Izabrane vesti

S druge strane, Marko Nikolić još ne želi precizno da se izjašnjava o karakteristikama Mutomba.
Završnu reč bih ostavio za poslednji dan boravka u Beleku. Ništa se nije promenilo u odnosu na ono što smo rekli posle prethodne utakmice. Ovoga puta jeste postigao gol, ali je promašio tri, četiri stopostotne šanse. Zanimljiv je igrač, ali ne bi trebalo da žurimo pri odlučivanju“, napomenuo je trener Partizana.

Šta je još rekao Marko Nikolić pročitajte OVDE.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaFK PartizanAndre MutomboSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara