""
""

Mutombo ipak bez ugovora: Stranac mora više i bolje od onoga što je Mutombo pokazao!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.14. | 18:42

...kaže Marko Nikolić posle poraza od Liteksa

Sva je prilika da se vezisti Andreu Mutombu neće ispuniti želja da potpiše ugovor s Partizanom i ostane u Humskoj! Momak koji je došao na probu u redove srpskog šampiona odigrao je solidno prva dva kontrolna meča, ali protiv Liteksa je potpuno podbacio, pa ako je suditi po rečima trenera Marka Nikolića za njega je ova avantura završena.  

Mladi stručnjak je rekao da će o 23-godišnjem Belgijancu biti više reči kada se ekipa vrati u Beograd, posle određenih konsultacija, međutim, očigledno je bilo da Mutombo nije po njegovom ukusu...

Izabrane vesti

"Sešćemo i razgovarati o njemu, nisam jedini koji odlučuje. Razmenićemo mišljenja i doneti neku odluku. Ako mene pitate, stranac mora više i bolje od onoga što je Mutombo pokazao", izjavio je Nikolić za Sport, a prenele Večernje novosti.

Što se samog meča s Bugarima tiče trener crno-belih imao je određene zamerke...

"Možda nam je ovo i trebalo u tekućoj fazi priprema. Vidi se umor, da su noge igrača još „teške“, ali je bilo i dobrih stvari. Nije dobro što ne koristimo prilike, imali smo ih nekoliko pred golom Liteksa, od prečke Drnčića na početku do poslednjeg zvižduka sudije. Mnogo pravih situacija koje nisu rešavane, a sa druge strane smo primali golove iz kikseva. Posebno treći, gde je kumovao teren, no i pre toga kada su gubljene lopte na sredini terena u pokušaju da se presing rivala sa velikim brojem igrača reši kroz igru, što nije način. Dobro je da smo videli slabosti, dok na borbenost i želju igrača, kao i još neke elemente - nemam zamerke", zaključio je Nikolić.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićAndre Mutombo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara