"Pred početak meča"
"Pred početak meča"

Mutombo u Partizanu: Drugi put! I odmah dao gol

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.11.16. | 17:46

Posle skoro godinu dana crno-beli dres obukao i Lazar Ćirković, u “Zemunelu” pao Zemun

Pred početak mečaPartizan je , mimo običaja, odigrao kontrolni meč zatvorenog tipa u Sportskom centru “Zemunelo”, savladao prvoligaša Zemun (3:1), ali je od rezultata važnija informacija za Grobare da su crno-beli doveli na probu Andrea Mutomba!

Reč je o 26-godišnjem krilnom napadaču poreklom iz Konga, koji je stigao u Beograd na poziv Marka Nikolića, u nameri da šef struke Parnog valjka proveri u kakvom se fizičkom stanju nalazi fudbaler rođen u Briselu. Da sve bude zanimljivije, ovo je njegova druga šansa da se dokaže u ekipi iz Humske 1, jer je upravo kod Nikolića u zimu 2014. godine imao šansu tokom priprema u Turskoj, ali je nije iskoristio.

Izabrane vesti

Andre MutomboMutombo je postigao poslednji gol za Partizan, u 59. minutu je savladao golmana Zemuna i tako se preporučio crno-belima, kao opcija u navali. U pitanju je fudbaler bez kluba koji bi na Topčidersko brdo stigao bez obeštećenja, uz podsećanje da je dosad u karijeri bio član Portsmuta, Zulte Varegema, Standarda iz Liježa, Sint Trojdena, Serkl Briža, Rijeke, Istre i Invernesa.

Uroš Damjanović u akcijiInače, golove za Partizan, osim Mutomba, dali su Nikola Đurđić u drugom minutu iz jedanaesterca i Petar Đuričković u 31, dok je za Zemun bio precizan Sotirović u 13.

ĆirkovićVredi napomenuti da se posle dužeg vremena u dresu Partizana pojavio štoper Lazar Ćirković, van takmičarske ekipe još od prošle zime, kad ga je otpisao tadašnji trener Ivan Tomić, kao i da je Marko Nikolić želeo da proveri igrače skromnije minutaže u dosadašnjem toku sezone, kao i polaznike omladinske škole poput Cucina, Zlatovića, Jovića Stefana Ilića.

--------------------------------------------------------------

PARTIZAN - ZEMUN 3:1 (2:1)

Partizan: Stevanović (od 46. Jovičić), Cucin, Bogosavac, Ćirković, Ostojić (od 60. Zlatović), Kosović, Damnjanović, Janković (od 60. Jović), Đuričković, Đurđić (od 60. Ilić Stefan), Mutombo.

Zemun: Jović, Miodragović, Cvetković, Šubert, Zlatković, Stojanović, Bangura, Stanojević, Sotirović, Denković, Dimić. Igrali su još: Krunić, Marjanović, Živković, Jovanović, Kurjak, Grujić, Miketić, Todorović, Vasović.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Andre MutomboFK PartizanPrijateljske utakmiceSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara