"Mirko Ivanić i Aleksandar Stanisavljević"
"Mirko Ivanić i Aleksandar Stanisavljević"

Na Karađorđu se prisećaju leta: Ako smo mogi protiv Sampa i Partizana možemo i protiv Zvezde?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.15. | 16:43

Ipak, jasno je ko je favorit u zaostalom derbiju 13. kola

Mirko Ivanić i Aleksandar StanisavljevićPohvale su tekle u rekama posle početka sezone iz snova u Novom Sadu. Ali iako je uprava Vojvodine uspela da sačuva ekipu na okupu ponekad izgleda kao da se ona emotivno istrošila u Evropi i da ima problem da se navikne na surovu realnost u srpskom fudbalu. Možda bi baš zato predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom u 13. kolu Superlige mogao da pomogne Voši da se vrati u pravi ritam?
"Zaista se ne nalazimo u srećnim okolnostima, jer iza nas je jedna serija vrlo loših rezultata. Međutim, podsetiću da smo ove sezone sve utakmice protiv jakih rivala odigrali vrlo dobro, te stoga zaista ne vidim zašto protiv Crvene zvezde ne bismo odigrali kao protiv Partizana, ili pre toga protiv Sampdorije. Očekuje nas teška utakmica, protivnik je u velikom naletu, ali ova ekipa Vojvodina takođe ima svoj kvalitet i zašto ne bismo mogli da dobijemo Zvezdu u Beogradu?", komentariše napadač Ognjen Ožegović pred gostovanje na stadionu "Rajko Mitić".

Identičan stav provejava i u rečima Mirka Ivanića.
" Sigurno da postoji način da se pobedi Crvena zvezda. Ovaj meč nam dolazi u jako teškom momentu, pošto smo u padu forme, ali smo ove sezone pokazali da znamo kako se igraju velike i važne utakmice, protiv jakih rivala. Ne sumnjam u to da ćemo na teren izaći spremni i ići ćemo na tri boda".

Izabrane vesti

Šef struke Zlatomir Zagorčić, kome prema nezvaničnim informacijama iz Novog Sada preti otkaz ako ne pobedi na Topčiderskom brdu, ipak podseća da je Crvena zvezda apsolutni favorit.
"Međutim, mi jednostavno nemamo drugog izbora sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i čvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu i pred njenom publikom, ali ništa nam drugo nije preostalo osim da pružimo svoj maksimum i damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaOgnjen OžegovićMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara