Diogo Dalot protiv Rome
Diogo Dalot protiv Rome

Na Old Trafordu kao u košnici – Dalot prošao preglede, treba li Valensija i Jang da se zabrinu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.06.18. | 18:59

Sve je dogovoreno

Taman što su navijači Mančester junajteda posle posla krenuli da proslave Fredov dolazak, stiže razlog za novu turu. Prema navodima Skaj Sporta – pa i frilens novinara Krega Norvuda, koji je važi za neku vrstu engleskog Đanluke Di Marcija –na Old Trafordu je gotovo simultanono sa potpisivanjem ugovora sa Fredom obavljen i lekarski pregledi Dioga Dalota.

Izabrane vesti

Sve je prošlo kako treba, utanačeni su i uslovi saradnje sa 19-godišnjim fudbalerom koji može da pokrije i bekovsku poziciju i na levoj i na desnoj strani terena. Porto se tu ne pita mnogo, u ugovoru je klauzula od 20.000.000 evra, sića za Junajted, pristojna zarada za Zmajeve.

A šta će Dalot doneti Žozeu Murinju? Nadaju se na Teatru snova, naslednika Antonija Valensije pa i Ešlija Janga. Njih dvojica imaju po 33 godine, a Dalot je više nego uspešno odgovarao zadacima i kada je Porto igrao sa trojicom štopera pozadi, a on bio malo ofanzivniji na boku. Nije čak nemoguće ni da neko od njih dvojice već ovog leta napusti Junajted pošto im ugovori ističu 2019. Doduše, dosta su dali klubu i možda zato budu nagrađeni ostankom do samog kraja ugovorne obaveze. Veće pare neće naći tako lako.

Bilo kako, zanimljiv početak prelaznog roka u Mančesteru. Fred je koštao najmanje 59.000.000 evra (pominju se i bonusi u visini od 7.000.000), Dalot okruglo 20.000.000 što znači da je Junajted u danu potrošio minimum 79.000.000. I čini se - Murinjo se tek zagreva.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Diogo Dalot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara