"Rafel Nadal možda odustane i od AO"
"Rafel Nadal možda odustane i od AO"

Nadal u problemima - odustao od Abu Dabija

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.17. | 11:17

Nakon Vavrinke i Španaczbog porblema sa kolenima primoran da preskoči pozivni turnir u prestonici UAE koji počinje 28. decembra. Prva zvezda ostaje Đoković

Rafel Nadal možda odustane i od AOPriče o problemima Rafaela Nadala sa kolenima definitivno se pokazuju kaa tačne.

Španac još nije uspeo da krene sa punim pripremama zbog već hroničnih bolova, a pre neki dan je bio primoran da se obrati specijalisti u Barseloni. Situacija je očigledno veoma dramatična, toliko da je Španac već počeo sa otkazivanjem turnira. Prvi je "pao" Abu Dabi, gde je Rafa trebalo da bude najveća zvezda ovog specijalnog pozivnog takmičenja koje se na nalazi u ATP kalendaru. Ovo je večć drug otkaziivanje pošto ej ranije to uradio i Sten Vavrinka koji takošđe kasni sa pripremama.

Izabrane vesti

"Veoma mi je žao i razočaran sam zbog toga što neću moći da se takmičim na Mubadala svetskom teniskom šampionat. Ovo je trebnalo da mi bude deveto učešće na ovom, turniru sa kojim volim da otvorim sezonu. Ova 2017. je bila veoma naporna i potrebno je da prilagodim kalendar", objavio je Nadal kojeg će u žrebu zameniti njagov sunarodnih, odlični Roberto Bautista Agut.

Turnir u Abu Dabiju igra se od 28. do 30. decembra, pobedniku pripada čak  250.000 dolara i to neopterećenih porezom, a najveća zvezda je Novak Đoković.

Ostaje veliko pitanje da li će Rafa Nadal uopšte biti spreman za početak sezone, tako da može da se dogodi da otkaže odbranu titule na prvim grend slemom sezone, Australijan openu.

(foto: Action Images)


tagovi

Novak ĐokovićRafael NadalŠpanijaSten Vavrinkaujedinjeni arapski emirati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara