""
""

Nađ: Doveli smo Gulana, ali još tražimo zadnjeg veznog

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.13. | 08:24

„Nikola je polivalentan, može da igra i levog beka, naše je dete, dobro ga poznajemo, ali nismo završili potragu za zadnjim veznim“, poručuje direktor Partizana

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije

Nikola Gulan će se danas prepodne obavezati na vernost Partizanu, popodne stići na Pohorje, ali se njegovim povratkom u srpski fudbal nije okončala potraga crno-belih za zadnjim veznim. Tu poziciju su i trener Vuk Rašović i direktor Albert Nađ označili prioritetnom u sklopu rekonstrukcije tima pred još jedan napad na Ligu šampiona i zato nastoje da, posle doskorašnjeg igrača Modene, dovedu još jednog fudbalera, kako bi ojačali spoj između odbrane i manevra.

Izabrane vesti

Štaviše, sportski sektor kluba iz Humske 1 smatra da Nikola Gulan nije prvi izbor za mesto na kome je u prethodnoj sezini igrao Milan Smiljanić, novi fudbaler Genčlerbirligija.
Doveli smo Gulana kako bismo pojačali konkurenciju na dve pozicije: zadnjeg veznog i levog beka. Nikola je polivalentan igrač, sposoban da odgovori zahtevima na oba pomenuta mesta. Možda čak više na levom boku u odbrani, tu je igrao poslednjih sezona, a dobro bi došao kao alternativa Vladimiru Volkovu. Partizan će učestvovati u tri takmičenja, biće sigurno rotacija u timu. A Nikola je naše dete, prošao je školu, dobro ga poznajemo“, rekao je Albert Nađ, sportski direktor Partizana.

Dok je ekipa na priremama u Sloveniji, Nađ je trenutno u Beogradu, gde pokušava da privede kraju još neke transfere.
Samo da se zna, nismo završili potragu za zadnjim veznim. Nastavljamo da jurimo još jednog igrača na toj poziciji, nadam se da ćemo uspeti da realizujemo zamisli“.

Direktor sprskog prvaka nije želeo da širi priču povodom najavljenog dolaska Filipa Malbašića na jednogodišnju pozajmicu, mada se iz njegovih reči može zaključiti da bi fudbaler nemačkog Hofenhajma početkom sledeće sedmice mogao da zaduži crno-beli dres. U međuvremenu stigla je informacija da je sve završeno i da će Malbašić obući dres Partizana. 

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde u Sloveniji možete pratiti na našem specijalu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Albert NađFilip MalbašićNikola GulanFK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara