""
""

Najava Superlige: KO BI REK’O - DERBI?

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.15. | 11:07

U 15. kolu Superlige sastaju se dva najbolja tima u dosadašnjem toku sezone Crvena zvezda i - Borac?!

 

Srbija bi trebalo da podrhtava... Došlo je vreme za obračun dva tima koja su u dosadašnjem toku sezone prikazala najviše. Lider Crvena zvezda, ali ovaj put ne protiv Partizana, Vojvodine, pa i ni Čukaričkog, već drugoplasiranog Borca?! A srpska javnost nikako da prihvati da u Čačku zaista znaju da igraju fudbal.

Izabrane vesti

A znaju, što su uostalom prepoznale i gradske vlasti Čačka kada su rešile da finansijski pomognu Borac i prekinu štrajk u svlačionici. Taj detalj možda i najbolje govori kakav je ambijent Nenad Lalatović stvorio na stadionu kraj Morave. Besparica se nije odrazila na rezultate, pa su Zebre u seriji od već četiri pobede, a za poraz ne znaju od 22. avgusta i susreta sa Partizanom (1:3). Međutim, Borac mnogo bolje igra kod kuće nego na strani, a Zvezda mu nikako ne leži kao protivnik - izgubio je poslednjih šest utakmica od beogradskog velikana.

U Ljutice Bogdana poražavajuć učinak - posle minimalne pobede još iz avgusta 2004. godine čak 12 poraza vezao je Borac na crveno-beloj strani Topčiderskog brda i to uz samo dva postignuta gola. Odbrana doduše ove sezone nije najjača Zvezdina strana, pa bi ofanzivni igrači Borca, pre svih Filip Knežević, Srđan Vujaklija i Milan Jevtović - zajedno postigli 15 od 20 golova Borca što ga čini četvrtim najefikasnijim timom u ligi - mogli da joj naprave problem.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU CRVENE ZVEZDE I BORCA (utakmica iz grupe Trostruki Superstar 4)

To nas dakle navodi i na efikasan meč sa golovima na obe strane, a to nas ne bi iznenadilo ni kada je u pitanju susret Mladosti i Partizana u Lučanima, iako domaćini bez Patrika Ezea Frajdeja ove sezone nisu tako opasni kao lane. Ali u crno-beloj odbrani duvaju vetrovi pa branilac titule šampiona nije uspeo da sačuva mrežu na poslednjih pet utakmica. Kad je ishod u pitanju dvojka je ipak najrealnija jer je Mladost stara Partizanova mušterija - u 21. veku ređa samo poraze.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU OFK BEOGRADA I METALCA

Izraziti favoriti su i Čukarički i Javor. Čukarički jer će na Banovom brdu dočekati Spartak, koji je u ozbiljnim problemima zbog kojih je vezao četiri poraza. Javor, jer dočekuje fenjeraša Jagodinu što bi morao da iskoriste da prekine post od već pet kola bez pobede.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU RADNIČKOG I RADA

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU RADNIKA I NOVOG PAZARA

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL JAVORA I JAGODINE

NAŠI PREDLOZZI

2703 Javor         - Jagodina KI 1  (1,65)

2707 Crvena zvezda - Borac Č.    KMB 1&GG      (3,20)

2708 Mladost - Partizan      KI 2  (1,30)

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradNenad LalatovićMiodrag Grof BožovićJavorFilip KneževićEvropaFK Crvena zvezdaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara