Najbolji dokaz da je ono bilo za crveni - ranjenik Mandžukić: Pjanić kaže da njegovi startovi nisu bili za isključenje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.04.18. | 13:56

Samo za one sa „jakim“ stomakom

Rani pogodak Daglasa Koste, pa iskljulčenje Matijasa Vesina, u dobroj meri su odredili dok derbija Inter - Juventus (2:3). Ako za gol Brazilca nema šta da se prigovori, iako su mnogi smatrali da se našao u ofsajdu (snimak ih demantovao, jer Blez Matuidi nije dirao loptu), onda je crveni karton Argentinca dao povoda navijačima domaćeg tima da upru prst krivice u arbitra Danijelea Orsata, koji je odluku doneo zahvaljujući VAR tehnologiji, sugerisanjem da pregleda snimak.

Vesino jeste nagazio kramponima Marija Mandžukića, a koliko je taj start bio „prljav“ odmah posle utakmice stavio je do znanja hrvatski reprezentativac, objavom fotografija povređenog članka. Na njima se jasno vidi kako su se kramponi Interovog veziste nekoliko milimetara zarili u meso, napravivši ranu Juventusovom napadaču.

Izabrane vesti

Čist crveni, jer se sudija očigledno vodio pretpostavkom da je zdravlje Marija Mandžukića ugroženo.

Ostaje, ipak, sporno zbog čega Danijele Orsato nije na isti način kaznio Miralema Pjanića, jer je žuti karton zaradio zbog starta nad Marcelom Brozovićem, a drugi je mogao da dobije pošto se zaleteo na Brazilca Rafinju.
Žuti sam dobio odmah pošto je Vesinu pokazan crveni. Mogao je sudija i da ga izbegne kad sam ja u pitanju. Što se tiče drugog faula, nisam video Rafinju da mi se približava, kad smo se sudarili odmah sam mu se izvinio. Smatram da je Orsato tad reagovao bez kartona smatrajući da mi je prestrogo pokazao prvi“, obrazložio je Miralem Pjanić.

Vaš stav?

Vaš stav?


tagovi

Mario MandžukićMiralem PjanićMatijas Vesino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara