Da li će tribine stadiona Rajko Mitić biti pune?
Da li će tribine stadiona Rajko Mitić biti pune?

Najskuplja karta za 159. večiti derbi 10 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.02.19. | 17:34

Baš popularne cene

Tačno 22.364 gledalaca u pobedi od 4:0 protiv Vojvodine, rešeni su u Ljutice Bogdana da produže momentum i sačuvaju tribine stadiona “Rajko Mitić“ što je moguće popunjenijim. Pa otud i više nego popularne cene ulaznica za 159. večiti derbi sa Partizanom.

Najjeftinije ulaznice, one za severnu i južnu tribinu, prodavaće se za svega 500 dinara. Mesta na istoku koštaće 1.000 dinara, a ona najskuplja na zapadu – izuzimamo lože naravno – svega 1.200 iliti oko 10 evra.

Izabrane vesti

Svi uslovi za dupke punu “Marakanu“. Posebno iz ugla Zvezdinih navijača, koji su ove sezone uživali i u Ligi šampiona, a sada hitaju ka odbrani šampionske titule. Pobeda u 159. večitom derbiju suštinski bi finiš sezone učinila pukom formalnošću.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraće 2. marta od 18 sati na stadionu “Rajko Mitić“. Internet prodaja ulaznica za derbi meč 24. kola Superlige već je počela, a od ponedeljka, 25. februara one će biti dostupne i na blagajnama stadiona, od 10 do 18 sati. Važno je napomenuti da jedna osoba može da kupi maksimalno četiri ulaznice uz ličnu kartu ili neki drugi lični dokument koji sadrži JMBG.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

159. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara