""
""

Najveće pojačanje Mege - vratio se Jaramaz!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 15:17

"Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana"...

Mega ulazi značajno pojačana u nastavak sezone, pošto je novi ugovor s tim klubom potpisao Ognjen Jaramaz! Talentovanom beku ovo će biti peta sezona u klubu sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća pre dve sezone, igrao finale plej-ofa ABA lige i u čijem dresu je izabran na poslednjem draftu kao 58. pik od strane Njujork Niksa, za koje je nastupao u Letnjoj ligi.

Izabrane vesti

On je posle potpisivanja ugovora bio veoma uzbuđen jer se posle duže pauze zbog zdravstvenih problema vraća na parket:
"Veoma mi je drago što se napokon bliži trenutak kada ću ponovo zaigrati zvaničnu utakmicu. Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana. Zdrav sam, osećam se odlično i to mi je najbitnije".

Jaramaz će biti igrač sa najdužim stažom u Megi za koju igra od svoje 17. godine. U ABA ligi je prošle sezone u proseku imao 10,8 poena i 3,6 asistencija, a u Fibinoj Ligi šampiona beležio je 11,9 koševa i 3,1 asistenciju. U Superligi imao je učinak 14,5 poena i 3,7 asistencija.

(FOTO: Mega Bemax/Ivica Veselinov)


tagovi

Jadranska ligaMega LeksOgnjen JaramazSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara