"Zanimljivo mesto: Stadion Barnslija"
"Zanimljivo mesto: Stadion Barnslija"

Napio se na stadionu, zaspao u klozetu, izgubio telefon i cipele, pronašli ga vatrogasci posle sedam sati...

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.10.15. | 16:49

Nesvakidašnji doživljaj navijača Barnslija tokom subotnjeg meča sa Flitvudom

Zanimljivo mesto: Stadion Barnslija

Jedan navijač Barnslija, koji je preterao u pivu na utakmici u subotu popodne, završio je tako što se srušio u toaletu stadiona Oakvel i probudio nakon sedam sati.

Izabrane vesti

Neimenovani muškarac u ranim dvadesetim godinama probudio se oko 23 časa i uspeo nekako da izađe iz klozeta nakon čega su alarmirane vlasti južnog Jorkšira. U momentu čim su sigurnosne službe stigle na stadion, navijač, koji je pre toga izgubio mobilni telefon i cipele, sedeo je na krovu toaleta i dozivao pomoć.

Portparol vatrogasne službe u Barnsliju priznao je da je ta služba intervenisala.
„Dobili smo poziv da dođemo na Oakvel, ali se ranije obično radilo o lažnoj uzbuni. Ali smo se pojavili tamo i videli tog mladog momka na krovu toaleta koji je probao da privuče našu pažnju. Morali smo da koristimo merdevine da bi smo ga skinuli dole. Nije ima cipele, a izgubio je i mobilni telefon, kao i šešir. I više je brinuo zbog šešira, jer se vidi da je fino obučen momak“, istakao je portparol vatrogasne službe.

Barnsli je u subotu izgubio petu uzastopnu utakmicu u Ligi 1 (treća liga), a koban po njih bio je napadač Flitvuda Džejmi Prkotor.
„Znam da je Barnsli opet poražen, ali to sigurno nije razlog da se čovek toliko oduzme. Situacija je poprilično sramotan za ovog momka, ali mu je i dobra lekcija za ubuduće, koju sigurno neće brzo zaboraviti“, zaključio je predstavnik vatrogasaca.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

pijannavijačFlitvud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara