"Vest o dolasku Ćerćija na sajtu Atletika"
"Vest o dolasku Ćerćija na sajtu Atletika"

Napravite mesta za maserati: Ćerći stigao na Kalderon!

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.08.14. | 21:37

Atletiko će Torinu platiti 16 miliona plus još tri miliona u zavisnosti od igara reprezentativca Italije. Ugovor potpisan na tri sezone

Vest o dolasku Ćerćija na sajtu AtletikaAtletiko ponovo ima moćan tim! Alesio Ćerći, čovek koji je u protekle dve sezone u Seriji A postigao 21 gol i namestio još 19 u dresu Torina, novo je pojačanje aktuelnog španskog prvaka. Ugovor će, kada 27-godišnji krilni fudbaler prođe lekarske preglede, biti potpisan na tri godine, a Jorgandžije će na račun Torina uplatiti 16 miliona evra, plus još tri miliona u zavisnosti od partija reprezentativca Italije na Visente Kalderonu.
"Radost za sve! Ćerći je bio naš jasan cilj. Mnogo smo se potrudili oko njega, ali smo uvereni da je Alesio vredan toga, jer će biti ključan šraf u našem timu. Obezbediće nam brzinu, golove, doneće nam nove opcije u ofanzivi", zadovoljno je trljao ruke sportski direktor Atletika Hoze Luis Kaminero.

A kako i ne bi kada je u svoje jato privoleo ubitačno oružje. Ćerći je prošle sezone bio jedini igrač u italijanskom prvenstvu koji je uspeo da postigne 10 ili više golova, ali uz to i namesti 10 ili više golova. Samo još da smiri glavu zbog koje je imao silnih problema na Čizmi.

Izabrane vesti

Na Visente Kalderonu imaće sve uslove za tako nešto. I kvalitetne saigrače u novajlijama Antoanu Grizmanu, Mariju Mandžukiću, Kristijanu Ansaldiju, Raulu Himenezu… Ako tu dodamo i starosedeoce Kokea, Huanfrana, Ardu Turana… Možda vojska Dijega Simeonea neće uspeti da ponovi blistavu prošlu sezonu. Ali sigurno će pošteno namučiti Real, Barselonu, pa i sve rivale u Ligi šampiona.

(FOTO: clubatleticodemadrid.com)


tagovi

Alesio ĆerćiAtletiko MadridEvropaItalijaPrimeraSerija AŠpanijaTorinotransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara