"Vinsent Jansen"
"Vinsent Jansen"

Ne vredi poziv Pari Sen Žermena - Jansen želi samo Totenhem!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 10:22

Otkrovenje holandskog fudbala na velikoj raskrsnici u karijeri...

Vinsent Jansen

AZ Alkmar kaže - Pari Sen Žermen, Vinsent Jansen je kategoričan - samo Totenhem.

Izabrane vesti

Holandski napadač i njegov sadašnji klub nalaze se u pat poziciji, pošto su se razmišljanja našla u potpunom razmimoilaženju. Mada je Totenhem početkom meseca nudio 18.000.000 evra za reprezentativca Lala, AZ je odlučio da prihvati nedavnu ponudu francuskog giganta vrednu tri miliona manje i nastavi dalje pregovore oko transfera kojim bi Sveci dobili naslednika Zlatana Ibrahimovića i podršku Edinsonu Kavaniju u napadu. 

Međutim, Vinsent Jansen misli totalno drugačije. Kako piše pariski L'Ekip, on je obavio razgovor sa vodećim ljudima holandskog kluba i predočio im da je jako nezadovoljan time što su tako olako odbačena dva predloga Totenhema, pošto je njegova želja da ode upravo u Premijer ligu. 

Jansen, navodno, ne želi da bude igrač na klupi Parižana, ali bi zato jako voleo da zaduži opremu Pevaca, što bi u narednim danima vrlo lako moglo da se desi. L'Ekip tvrdi da će Totenhem još jednom poslati ponudu, koju će AZ morati da prihvati. 

Koliko već naredne nedelje 22-godišnji strelac 31 pogotka u prošloj sezoni mogao bi da stigne u London na medicinske preglede. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vinsent JansenPremijer ligaPari Sen ŽermenLiga 1letnji prelazni rok 2016HolandijaFrancuskaEvropaEredivizijaEngleskaAZ Alkmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara