""
""

Nedved: Oni su monstrumi; Butragenjo: Nadam se da Morata neće biti inspirisan

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.04.15. | 14:39

Predstavnici Juventusa i Reala razmenili komplimente

Ni u Juventusu ni u Realu nisu delovali nezadovoljno nakon žreba. Predstavnici dva kluba izrazili su veliko poštovanje prema rivalu u polufinalu i istakli da se ipak nadaju najboljem. Pavel Nedved, predstavnick Stare dame u Nionu s tugom se priseća okršaja iz 2003. protiv Madriđana, u istoj fazi takmičenja, kada je dobio žuti karton, pa kasnije nije mogao da igra u finalu...
"Biće to divan izazov protiv jednog od najvećih klubova na svetu. Srećni smo što smo dovde dogurali", uz osmeh je poručio Čeh. Ni Butragenjo nije ostao dužam: "Očekujem neizvesne utakmice, uravnotežene. Moraćemo mnogo toga da pokažemo kako bismo prošli dalje".   

Nedved nije želeo o toj utakmici iz 2003...
"Bolje da ne pričam o tome, prošlo je toliko godina. Najvažnije je što je Juve ponovo na ovom nivou. Velika je stvar za nas što ćemo igrati protiv takvih šampiona. Oni su monstrumi. Nismo favoriti, ali nadamo se prolazu".

Izabrane vesti

Butragenjo je rekao da je prednost na strani Reala zbog toga što će revanš igrati pred svojim navijačima, međutim...
"Moraćemo dobar rezultat da napravimo i u Torinu, inače ćemo biti u velikom problemu. Nadam se da Morata neće biti inspirisan protiv nas", uz osmeh je zaključio legendarni as Madriđana.

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPavel NedvedLiga šampionaJuventusItalijaEvropaEmilio Butragenjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara